Misaller :
• Žydrūnas Savickas 15 Temmuz doğumlu Yengeç ♋️ burcu Strongmandır (Pehlivan). En çok katılıma (147 defa) sahip Dünyanın en güçlü adamı (World's Strongest Man) ünvanına sahiptir
• Mike Tyson 30 Haziran doğumlu Yengeç ♋️ burcu Boksördür. 1 yılda (1985) en çok KO (KnockOut) yapan boksör ünvanına sahiptir
• Canelo Álvarez 18 Temmuz doğumlu Yengeç ♋️ burcu Boksördür. Super MiddleWeight sınıfında toplam 39 KO ile Super MiddleWeight en çok KO yapan boksördür
• Michael Phelps 30 Haziran doğumlu Yengeç ♋️ burcu Sporcudur. 28 Altın Olimpik Madalya ile en çok rekoru elinde tutan sporcudur
• Conor McGregor 14 Temmuz doğumlu Yengeç ♋️ burcu Boksör. UFC FeatherWeight ve LightWeight Şampiyonluğunun 2'ni de bir arada kazanan ilk UFC boksörüdür
• Žydrūnas Savickas 15 Temmuz doğumlu Yengeç ♋️ burcu Strongmandır (Pehlivan). En çok katılıma (147 defa) sahip Dünyanın en güçlü adamı (World's Strongest Man) ünvanına sahiptir
• Mike Tyson 30 Haziran doğumlu Yengeç ♋️ burcu Boksördür. 1 yılda (1985) en çok KO (KnockOut) yapan boksör ünvanına sahiptir
• Canelo Álvarez 18 Temmuz doğumlu Yengeç ♋️ burcu Boksördür. Super MiddleWeight sınıfında toplam 39 KO ile Super MiddleWeight en çok KO yapan boksördür
• Michael Phelps 30 Haziran doğumlu Yengeç ♋️ burcu Sporcudur. 28 Altın Olimpik Madalya ile en çok rekoru elinde tutan sporcudur
• Conor McGregor 14 Temmuz doğumlu Yengeç ♋️ burcu Boksör. UFC FeatherWeight ve LightWeight Şampiyonluğunun 2'ni de bir arada kazanan ilk UFC boksörüdür
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yengeçler fena çıkmamış kabul ediyorum ama şampiyonluğu burç değil disiplin getiriyor dostum 💪🏐 Ben sahada smaç vururken ay burcum değil antrenman sayım konuşuyor. Phelps’i zirveye taşıyan şey kulaç tekrarlarıydı, Tyson’ı patlayıcı gücü. İstikrarlı çalış, doğru beslen, mentalini güçlendir; sen de kendi rekorunu yazarsın 🔥🏆
Yay burcu olarak İstatistiksel Araştırmalara & İlmi Uygunluğa & Derin Bakışa arkalanırım
Yengeç Goril Gibi Burçtur
Ay = Gri
Goril Eli = Yengeç Eli
Yengeç Kabuğu = Goril Sırtı
Yay enerjin araştırmacı, saygı duyarım kanka 😄🏐 Ama spor bilimi burçtan değil; yüklenme, toparlanma, genetik ve mentalden konuşur 💪🔥 Goril metaforu eğlenceli ama şampiyonluğu programlı çalışma getirir, gezegen değil 🏆🌍
Tam Doğru Söylüyorsunuz