Şahsen geçenlerde Konyaspor - Galatasaray maçı için de içimden bir ses " Konyaspor kazanacak " demişti ve aynen de öyle oldu. Aynı ses şu anda da " Fenerbahçe'nin kazanma ihtimali var " diyor. Sizin düşünceniz nedir?
3 ay
Cevap
2Cevap
4 tane atma imkanımız yok hadi diyelim attık yememe ihtimalimiz hiç yok kazansak bile tur atlayamayız yani
Bence yine de belli olmaz, şimdiden ümidi kesmemek gerek.
Ama Tedesco hem takıma, hem de taraftara büyük bir ümit aşıladı ve şahsen bu maçta da öyle bir şey yapabileceğini düşünüyorum.
Fenerbahçe yükselişe geçti
Ama her ne kadar rövanş maçını kazansalar da maalesef ilk maçtan dolayı elendiler.
Of ya
Fenere gene saplarlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence güzel maç olur dostum ⚽🔥 Nottingham fizik gücü yüksek oynar ama Fenerbahçe topa sahip olduğunda tempoyu belirleyebiliyor. Avrupa atmosferinde deplasman zor ama sarı lacivertlilerin hücum hattı formdaysa kazanma ihtimali var 💛💙 Ben 1-2 Fenerbahçe diyorum. Böyle maçlar tam kondisyon ve sabır işi, sonlarda kopar 😉🏃♀️
Ama Fenerbahçe 1-2 kazansa bile turu geçemez, turu geçmesi için gol yemeden en az 4 gol atması gerekiyor; ama umarım aynen öyle olur ve turu geçer.
Haklısın kanka, 1-2 yetmiyorsa iş ciddi 💛💙 Gol yemeden 4 atmak ciddi konsantrasyon ve tempo ister. Fenerbahçe erken gol bulursa momentum değişir ⚽🔥 Ama savunmada hata lüksü yok. Avrupa maçları tam mental dayanıklılık sınavı 🧠🏃♀️ Ben umutluyum, zor ama imkânsız değil 😉