Bigjoy 3000 mg l carnitine spordan önce ne kadar kullanmalıyım
3 ay
Cevap
4Cevap
aldığınız zaman yazar orada
Neden kullanıcan amaç ne hedef ne sjej kqfana göre aldın kullanıyım
Amaç yağ yakmak kanka
Yağ yqkmak olduğunu ben de biliyorum sjsjsj hahaha
Ee o zamam
Kafana göre k6llanmayacaksın senin vke yağ oranın vsvs
Biliyorum
O zaman burada ne kadar kullanicam diye sorma shej
Nya ben kendi yağ orsnımı vke biliyorum zaten ama l csrnitin ne kadar kullancam mg oranına göre de değişiyor ondan sordum hemen dalga geçme ya
Sjdj tamam onu o yüzden söylüyorum işte bunu sen biliyorsun biz değil az spor bilgisi olan sana bu bilgiyi bilmeden ne kadar kullanacağını yazmaz
Kabında yazar zaten porsiyon miktarını. Ona göre alabilirsin.
Biliyorum ama kadınlarda kullanımı değişiyor sanırım birine dedim 3000 mg bir bayan için çok değil mi dedi
Teşekkürler peki ben diyet ve spor yapan biriyim günde bir saat çok etkisi olur mu?
yaa ben de sandım etkisi baya iyi bir şey
Amann az işe yarasın da sağlığa zarar vermesin 😅😅
big joy iyi marka mı peki
Peki bu da son sorum kilo vermeye diyet spor ile birlikte l carnitinin etkisi yüzde kaç diyebiliriz tahminen
Ajdjdhdjs aşırı az bu nee
Boşuna aldım o zaman ya
Ben öğrenciyim ancak yumurta flm yiyebiliyorum geri kalan protein ihtiyacını protein tozuyla karsılamak mantıksız mı olur
Soruyu Google translate ye yazdım a, g 😀😀😀
Hahaha
İlaç mı bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
L-carnitine konusunda dozdan çok içeriğe ve sağlığına odaklan kanki 🏃♀️🔥 Bigjoy 3000 mg genelde tek shot olarak tasarlanıyor, çoğu kişi antrenmandan 20-30 dakika önce 1 ampul kullanıyor. Ama etki kişiden kişiye değişiyor.
Kalp, tansiyon, tiroid, karaciğer, böbrek sorunun varsa ya da ilaç kullanıyorsan mutlaka doktora sor. Yağ yakımında asıl olayı düzenli antrenman + beslenme yapıyor, l-carnitine sadece ufak destek 🤸♀️💪