İşte önümüzdeki günlerde 7'den 70'e herkesi ekran başına kitleyecek heyecan ve mücadele dolu yarışma yeniden ekranlarda. Gerçekten bu yarışma o kadar insanları etkisi altına alıyor ki, oradan bir yarışmacının fanı oluyor. İş, eleme gecelerinde SMS ile oy vermeye kadar gidiyor. Ee yaşlar da biraz genç olunca bu sefer yarışmaya katılma arzusu ile doluyor gençler. :) Her yarışmada olduğu elbette bu yarışmada da belli başlı kurallar mevcut. Bakalım survivor katılım yaş sınırı neymiş.
Survivor'da Yaş Sınırı Var mı?
SurvivorSurvivor'a katılmak için TV8'in internet sitesinde yer alan Survivor başvuru formunu doldurmak gerekiyor öncelikle. Bu formda klasik kimlik bilgileri, iletişim bilgileri, hobilerin, spor geçmişin, sağlık bilgilerin, ödülü kazanırsan ne yapacağın gibi klasik soruların yanında, bugüne kadar başına gelen en güzel şey, kendinle ilgili anlatacağın en ilginç şey, bugüne kadar başına gelen en talihsiz olay gibi sorular da soruluyor. Bir de fotoğraf ve video istiyorlar ek olarak.
Bu bilgilerin yanında yarışmaya başvuru taahhütnamesi, aydınlatma metni, sağlık verinin işlenmesine dair muvafakatname ve yarışmaya ilişkin bilgilerin işlenmesine dair muvafakatname belgelerini de onaylanman gerekiyor. Bu belgeler içerisinde survivor yaş sınırı şartı da yer alıyor.
Survivor'a Katılmak için Yaş Sınırı Kaç?
SurvivorNe kadar çok evrak var değil mi? :D Seni o kadar evrağa boğmadan survivor başvuru yaş sınırı kaç söyleyeyim. Survivor'a katılabilmek için 18 yaşını doldurmuş olmak gerekli. TV8 / Acun Medya Yarışma Başvuru Taahhütnamesi'nde f. maddesinde şöyle bir açıklama getirilmiş bu yaş sınırına "18 yaş altı yarışmacı olmak isteyenlerin başvurularını velisinin yapması gerekmektedir. 18 yaş altı yarışmacı olmak isteyenlerin velisinin onayı olmaması durumunda yarışmacı olmaya hak kazansalar bile yarışmaya katılamazlar." uyarısı yer alıyor.
Survivor yaş sınırı var mı sorunu yanıtlamaya çalıştım. Umarım faydalı olmuştur. Buradaki içerikte de Survivor kaç ay sürüyor? 2021'de kaç ay sürecek? bunu anlattım. Yarışmaya katılacaksan bu süre önemli olacaktır senin için. :)
Genelde ajanslardan seciyorlar. Zaten ordaki gonulluler unlu olmaya calisan ajansa bagli olan kisiler gecen senenin gonullulerini bir arastir hic muhasebeci bulamazsin :D sahra voleybolcuydu mesela
Mustafa Topaloğlu bile gitmişdi sınır olduğunu sanmam. Ama hasta olmadığına dair belge isteyebilirler. Şartları zor çünkü kalp hastaları felan için tehlikeli olabilir.
Marjinal olman gerek veya cok atlet bir sporcu ayriyeten acun medyadan tanıdık olması gerwkiyor ya da fazla tanınmamıs ünlü ben gitmek istiyorum la olmuyo
En İyi Kız Görüşleri