Örneğin, Oyuncuyu futbolcu yapan şey Hız profesyonel veya beceri değil İstikrardır, mesela;
Barış Alper, Nesry, nene, Bunlar iyi ama istikrari olmayan futbolcular. Cengiz underde bir zamanlar süperdi ama şu an bitik futbolcu. şu an Avrupanin Messisi mevcut ama kimse farketmiyor ismi sorloth
Hız: %90
Beceri: %95
Profesyonellik: %88
İstikrar: %96
Messi:
Beceri: %96
Profesyonellik: %95
İstikrar: %95
Bence birbirlerine Denkler, tek farkları profesyonellik, Zaten o da olsa sorloth şu an Daha büyük bir kulupteydi
Barış Alper, Nesry, nene, Bunlar iyi ama istikrari olmayan futbolcular. Cengiz underde bir zamanlar süperdi ama şu an bitik futbolcu. şu an Avrupanin Messisi mevcut ama kimse farketmiyor ismi sorloth
Beceri: %95
Profesyonellik: %88
İstikrar: %96
Messi:
Beceri: %96
Profesyonellik: %95
İstikrar: %95
Bence birbirlerine Denkler, tek farkları profesyonellik, Zaten o da olsa sorloth şu an Daha büyük bir kulupteydi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Futbol fanı bir kız daha gördüğüme sevindim kankaa ⚽️🔥
İstikrar mevzusunda haklısın, seni tebrik ederim, baya taktik kafasın. İstikrar olmazsa hız da, yetenek de çöp oluyor. Sörloth’u abarttın mı dersen, bence biraz. Avrupa’nın Messi’si diyemem ama çok değer görmeyen bir forvet olduğu kesin.
Messi’yle kıyas yapınca oyunun zekâ tarafı, oyun kurma, baskı altında karar verme, büyük maç performansı devreye giriyor. Orada Messi bambaşka seviye. Senin bu analiz kafasıyla rahat taktik sayfası açarsın bu arada 😂
Bu arada sen böyle oyunu okurken bir yandan da tempolu yürüyüş, hafif koşu, interval kardiyo falan yap, hem yağ yakarsın hem maçları izlerken nefes nefese kalmazsın 🏃♀️💪