En yakin markete uğrayana kadar 🙃
Sonrasi zaten hep hüsrann 🥴🍫🍬🍭🍪🍩

En yakin markete uğrayana kadar 🙃
Sonrasi zaten hep hüsrann 🥴🍫🍬🍭🍪🍩

Spor benim için bir boş zaman aktivitesi değil, bedenim üzerindeki mutlak hakimiyetimin ve disiplinimin bir dışavurumu. Dağ tırmanışından su balesi geçmişimin getirdiği yüzme rutinlerime kadar her aktivite, zihinsel dayanıklılığımı test ettiğim birer saha. Eğer fiziksel sınırlarımı her gün zorlamazsam, stratejik kararlar alırken ihtiyaç duyduğum o soğukkanlılığı koruyamam. Dolayısıyla istikrarım bir tercih değil, sistemimin temel taşıdır. Kendi bedenine hükmedemeyen birinin, kaosu yönetmesini bekleyemezsiniz.
Waooww.. işte bu sekilde sporu ciddiye alip böyle disiplin içinde çalışan insanlara gercekten imreniyorum 🥰
Supersin, tebrikleer 💪👏
Normalde dışaroda dzenli yrürüm ben ama kış gelince çıkamadım, eşimede her akşam ay canım işte iöyle gidemedim bu günde böyle gidemedim keşlke gitseydim falan diye naz yapa yapa adam en sonunda yürüyüş bandı aldı. Kullanıyoeum iitw düzenli😅🌺🤷♀️
Ahahah bilirim o durumlari 😆
ben de aynı şekilde koşu bandı almıştım ama kaç kere kullandın diye bir sor 🫣🫣 bide kocaman hayvan kadar bir şey , odanin yarısını kaplıyordu 🤦🏻♀️
Çok istikrarlı değilim herhalde en son Evde fitness yapıyordum ara verdim sonra tekrar başladım ama bacaklarım o kadar çok ağrıdı ki karnım falan bıraktım Şimdi cesaret edemiyorum:)))
Evde yapinca sıkıcı oluyor yaa
Ben de yapamiom evde
Yok sıkıcılığını geçtim bir şekilde müzikle eğleniyorum ama işte ağrıdan olmuyor korkuyorum Şu an bir tırstım
birkaç gün üst üste yapınca o agri kalmaz, inan bana
Gel beraber yapım elimden tut gotuir beni gittigin yere:))
Ahaha gel hadi bebeeem 🤗
Gelim gelim ama once uyuyayım 😝
Tm neyse hadi yrn baslarizz 🙃😴
Birkaç gün yaparım şınav mekik sonra geri bırakırım. Spor salonuna gitmeden olmuyor evde kendin yaptığın zaman boşluyorsun kesinlikle. Yani spor salonuna o ücreti ödeyeceksin ki gitmeye mecbur gibi hissedeceksin kendini. O yüzden kendi kendine evde yaptığın hiçbir işe yaramıyor. İstiklal için dediğim gibi bir mecburiyet şart.
evet, ben de de aynı o kafa var, evde yapamıyorum 🥴
Para çıkınca cepten rahatlıyoruz 😂
Ahaha dimi? ancak o zmn bir mecburiyet geliyor insana
Diyeti de diyetisyenin zoru ile yapmıştım 🤣
Evet o da guzel taktik aslinda 🤔
Denemek lazim
Spora devam et ekmek, tatlı ve hamur işini birak zaten veriyorsun. Makarna pilav yemedim 2 ay mesela.
ben normalde makarna pilav sevmem, ekmek de kestim 1 2 yildir yemiom. Ama tatli ve halir isleri var tabi 🫣🫣
Onları da bir kaç ay kes. Hafta da bire düşür.
Oofff 🥴😵💫
Zor
Değil bir başlarsan devamı geliyor.
Puffff ins diyelimm 🙄🙄🙏
Yaparsın sen ben sana inanıyorum.
bu gece dua et bana 🙏😇
Her gece ederim 🌹
Market raflarında irade testi yapan tayfadan biri daha yakaladık 😂🏋️♀️ Ben profesyonel voleybolcuyum, inan bana milli sporcu da olsan bazen çikolata kazanıyor.
Sen en azından “en yakın markete kadar yürüyorum” diyorsun, o da cardio 😎 Dor straight eve dönünce 10-15 dakika esneme, hafif squat, plank ekle. İnternetten “15 dk başlangıç antrenmanı” yaz, kendine minik rutin bul. Küçük ama düzenli hareket, o hüsranı forma çevirir dostum 🏐🔥
Cevap
23Cevap
düzenli spor yapıyorum.
Supersin. 💪💪
🙏🙏
Genellikle 1 hafta kadar sürüyor ısrarlı şekilde evde yaptığım şınav, mekik, plank, jumping jack vs vs sporum, sonrasında bir gün bir şekilde atlıyorum sporu. Ve tebrikler bana, en az bir ay iptalim.
Ahaha o kotu iste
Gelen cevaplara göre herkes spor yapıyor siteye bir spor salonu açmak şart olmuş😃
Ahaha acalim acalimm 😅🤣💪
Şu aralar değilim. Zaman zaman heves geliyor ama düzen oturtamadım. Aklımda var, sadece doğru zamanı bekliyor.
Uygun bir zamanda başlarsın umarım
Yaz boyu gittim şimdi havalar soğuk diye gitmiyorum biraz ısınsın yine devam inşallah 😊
Hadi insallah 🙏
İstikrarlıyımdır, spor yapmayı değil sonuçlarını sevdiğim için.
Tabiki de , amac sonuclar zaten 😅
Bı ise yaramaz öyle sen markete gir al ver bana sonra
Ahaha piki tamam
🥰🥰
Pilatese başlayacaktım, başlayamadım ☹️ramazan geçsin fitnessa başlıycam inşallah yani☹️
Iste bu erteleme hastaligi bende de cok var 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
oysa uzmanlar diyor ki bir işe başlamak için pazartesiyi ya da ay başını beklemeyin. hemen karar verdiğiniz gün başlayın
Ya işte bişeylere karar veriyorsunuz planlar yapıyorsunuz, başka şeyler çıkıyor. Ama evet ertelemek iyi değil :/
Her sabah yataktan kahve makinesi ne mutfağa koşuyorum
Ahaa mikemmel.👌
Iste gercek sporcu 🏃
@KaanCarry bide dogru yere yazmayi tutturursan cekirge tam super olacak 😅🤦🏻♀️
3 sene fitnes yaptım da sıkıldım saldım artık nankör bir aktivite
Sensin nankör, agzini topla 😅🤪
Yooo ben şoradaki
Nankör 👀
Gidip bir süre sonra birakiyordum şimdi tekrar başladım
Sportif olta balıkçılığı yaparım fdf
Ahahas🐟🐠
Haftada 6 gün antrenman yapıyorum 😄