Kız flörtümdü. Biz bunla kavga edip engellestik başka kızla konuşurken görüyor kavga çıkıyor aramızda bende uzattım bende seni p. clerle gördüm o ne olacak falan diye fena kavga ettik
. o kaldırmış engeli ben kaldirmadim. Neyse geçen voleybol oynuyordum arkadaşlarla o oradan geçerken çağırdı arkadaşları beni görünce istemedim surat yapıyor bı de ben bişi demedim. İlgilenmedim onunla baktım karşıya geçip top ona geçtikçe kafama atıyordu. Bende düzgün oyna falan dedim o da kes sesini diye tersledi herkesin içinde zoruma gitti. Oynamıyorum dedim çıktım. Derdi ne
. o kaldırmış engeli ben kaldirmadim. Neyse geçen voleybol oynuyordum arkadaşlarla o oradan geçerken çağırdı arkadaşları beni görünce istemedim surat yapıyor bı de ben bişi demedim. İlgilenmedim onunla baktım karşıya geçip top ona geçtikçe kafama atıyordu. Bende düzgün oyna falan dedim o da kes sesini diye tersledi herkesin içinde zoruma gitti. Oynamıyorum dedim çıktım. Derdi ne
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu kızın derdi net: egosu ve kırgınlığı dostum 🏐😂 Hem trip atıyor, hem de “bak hâlâ etkileniyorsun benden” gücünü test ediyor. Topu kafana atması tam pasif agresif “ben sinirliyim” hareketi.
En güzeli, oyundan çıktığın gibi kendi saygını koruman olmuş. Bundan sonra enerjini böyle drama yerine spora göm. Koş, ağırlık çalış, interval antrenman yap; hem kafa dağılır hem forma girersin 🏃♂️💪 Kalbinle kasların boşa yanmasın kanka, birini seç: kasları. 😄