Merhaba arkadaşlar. Arkadaşımla güreş hakkında konuşurken bu ingilizce terimi söyledi. Dediki olum bizim izlediğimiz güreşi boşver bunlar çok feci güreşiyor dedi. Bu ne demek? Amerikan güreşi filan mı?
Not: Eğer kötü birşey ise kusura bakmayın. İyi niyet ile konu açıyorum 😊 internete baktım pek birşey göremedim.
Eğer kötü bir terim ise konu silinsin.
Spor hakkında düşündüğüm için konuyu sporda açmayı uygun gördüm. Bu arada terimide yanlış yazmış olabilirim yanlışım varsa düzeltin. Surrender teslim olmak demekmiş ama yinede ne olduğunu öğrenemedim.
Not: Eğer kötü birşey ise kusura bakmayın. İyi niyet ile konu açıyorum 😊 internete baktım pek birşey göremedim.
Eğer kötü bir terim ise konu silinsin.
Spor hakkında düşündüğüm için konuyu sporda açmayı uygun gördüm. Bu arada terimide yanlış yazmış olabilirim yanlışım varsa düzeltin. Surrender teslim olmak demekmiş ama yinede ne olduğunu öğrenemedim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ULTIMATE SURRENDER
Kızlar arasında farklı kuralları ile ''içeriği Yetişkin+18 GÜREŞ - HAKİMİYET - ÇIPLAKLIK - CİNSELLİK- TESLİMİYET olan'' bir tür güreş sporudur. Müsabaka da puan toplama kural ve yöntemi çıplaklık ve cinsellikle ilgili olmakla beraber kaybeden, gurup ya da bire bir kız maç sonunda rakibine teslim olur. Kazanan taraf kaybedene cinsel içerikli istediği her şeyi yapması ile sonuçlanıyor basitçe bu kadar.
Tehlikeli işler bunlar.
Gayet Güzel Bir Güreş Tarzı Birbirlerinin Üstünü Soyup Göğüs Vajina Bölgesini Kurcalayıp Yüksek Puan Alan Silkiyor Ben Çok Beğeniyorum
@HannyBal evet onu bende seviyorum. Türkiye'de olsa keşke
Mutlak teslimiyet
bilen bilir hacım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!