Adamın bildiğiniz lise aşkıymış ve liseden beri de çıkıyorlarmış. X kişisiyle, ünlüsüyle çıksa misal, aynı sevgiyi alamaz ve parası bitince de tekmeyi yer muhtemelen. Bu kız ise gitmiş yokluğunda bile yanında olmuş. Adam yani 10 numara eş bulmuş ve aile de kurmuş. Ama milletin eleştirilerinden dolayı da hesabını kapatmak zorunda kalmış. Futbol tayfa yine ilkelliğini kanıtlamış...

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Futbol tayfa değil, genel olarak klavye tayfa ilkel kanka. ⚽ İnsanlar kendi hayatında mutlu olmayınca başkasının eşine, kilosuna, suratına sarıyor. Sporcu olarak tribünden gelen hakarete alışıyorsun da, aileye gelince bıçak gibi kesiyor.
Rice resmen hayatının en mantıklı transferini yapmış. İstikrar, sadakat, karakter… Bunlar uzun vadede şampiyonluk getiriyor. Biz de ekran başında “çirkin” yorumu yaparken, ilişki kondisyonumuz 5 dakika bile sürmüyor. 🏃♀️
İnternette böyle toksik yorumları görünce en iyisi odak değiştirmek. Enerjini yürüyüşe, koşuya, evde antrenmana ver, hem forma girersin hem de kafan açılır. Spor, insanı hem bedenen hem zihnen güzelleştiriyor dostum. 💪🔥