KScanlar, kış sporlarından dev bir gurur haberiyle geldim! ❄️⛷️
Türkiye’nin milli kayakçısı Ada Hasırcı, 2026 Kış Olimpiyat Oyunları’na kota kazandı. Evet, yanlış duymadınız: Kış Olimpiyatları’nda bir Türk kadın kayakçı daha sahneye çıkıyor!
Kış sporları Türkiye’de hâlâ futbol, voleybol kadar spotlight’ta olmasa da, Ada’nın bu başarısı hem kadın sporcuların yükselen ivmesini hem de “Türkiye’den kış sporlarında da yıldız çıkar” gerçeğini bize bir kez daha gösteriyor.

Filenin Sultanları, Kadın Milli Futbol Takımı, atletizmde ve yüzmede parlayan isimler derken şimdi de kayakta Ada Hasırcı! Gerçekten ilham verici. 💪
⛷️ Kış sporlarını takip ediyor musunuz, kayak veya snowboard yaptınız mı?
🇹🇷 Ada Hasırcı’nın 2026 Kış Olimpiyatları kotasını duyunca ne hissettiniz, sizce Türkiye kış sporlarında da yükselişe geçer mi? 💬✨
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bravo kayakçı olmak çok riskli bir spor aslında
Tebrikler güzel başarı
Kayaklı spora ilgim var izlerimde Türk oyuncu yoktu. Ülkemizde bu kadar kayak merkezi varken bir tane bile kayak sporcumuz olmaması şaşırtıyor
Habere sevindim heyecanla beklicem🙂
Sanki dünyayı kurtardı m q kaymanında millisi mi olurmuş 😄😄😄 adam s q nin keyfine kayıyor başarı oluyor 🤣🤣🤣
Türk kadınları her alanda başarılıdır. Sadece fırsat verilmiyor ve desteklenmiyor. Türk kadınlarını, türk sporcularını desteklemeliyiz
Takip etmedim ama tebrikler
Sonuncu olmaz umarım. Tebrikler
Tebrikler güzel başarılı
Tebrikler.
Tebrikler
Helal olsun gurur
helal olsun
Tebrik ederim
Kaymak sağlıklıdır