5 aySana şöyle söyleyeyim. Hani spor yapan bilgisi olan biri olarak söylüyorum. Sonra sen iyi düşün ve kararını ver. Sonuçta hayat senin karar senin.
spor salonuna gittiğim dönem açık kız olduğun da çoğu hemcinsimin yicek gibi baktıklarını fark ediyordum. Bizler sporu terapi merkezi olarak görürüz. Kendimizi iyi hissetmek sağlıklı olmak ve fit olup kendimize bakmak için gideriz. Ama herkes öyle değil. Kimi baktırır kimi bakar. Ama bir de başka bir bayan görmüştüm. Kapalı ve kendi giyim tarzına uygun spor giysisi ile çalışıyordu ve fark neydi biliyor musun. Açık giyinen ( fazlaca özellikle ) ben gördükçe iğrenirdim , ama kapalım giyineni tanımasam da saygı duyardım. Sen fiziğinden kaynaklı açılma isteğin doğabilir. Peki şunu düşün , sporu sen neden yapıyorsun. Biz erkekler genelde açığızdır oysa kimi insan da vardır fiziği güzel olsa da açık gezmez. Spor salonu gösterişten ibarettir. Spor zihin beden ve ruh için çok güzeldir. Ama yaşam tarzına açıklık getirmeni gerektirmez. Ama tabiki karar senindir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)5 ayLinçlenecek bir şey yok bence bu kendi görüşünüz burada ne düşündüğünüzü paylaşıyorsunuz insanlar da buna göre saygılı çerçevede yorum yapabilir. Hani bence burada sizin ne istediğiniz önemli ne şekilde mutluysanız o şekilde davranın
128 Yorumla
Soran5 ayUzun süredir kapalıyım çok riskli bir karar
Cevap sahibi5 ayHerkesin görüşünden önce sizin için önemli bir karar hani anlıyorum bugüne kadar kapalıydınız bugünden sonra bu karar verecek olan sizsiniz. Hani şöyle söyleyeyim insanları görüşünden çok sizin ne düşündüğünüz önemli. Hangi tarafa daha yakınsınız peki yani ne şekilde mutlu olabilirsiniz?
Soran5 ayRuhen islama daha yakınım muhafazakar düşüncelerim ama yaşantı olarak öteki taraf hep beni cezbediyor içimde kaldı diye yüksek ihtimal
Cevap sahibi5 ayİşte içinizde kalabilir ve bu da içinizde kaldığı zaman sizi Ömür boyu mutsuz edebilir. Hani dediğim gibi çok ince bir karar aşamasındasınız sanki yaşayış olarak açılmayı tercih ediyorsunuz gibi yanlış mı düşünüyorum sizce?
Soran5 ayBazen keşke hiç kapanmasaydım diyorum riskli bir karardı aldığım içimde çoğu şey ukte kaldı maalesef
Cevap sahibi5 ayBazen hayatımızın bazı anlarında aldığımız kararlar tüm hayatımıza etki edebiliyor değil mi? Ama şunu düşün bunun günahı da sevabı da sana hiç kimsenin düşüncesi alakadar etmez. Burada karar verecek olan sensin. Biliyorum bir yandan bu şekilde devam edeyim Ama bir yandan açılayım diyorsun zor bir karar. Seni gerçekten çok iyi anlıyorum. Dediğim gibi kötü yorumlar yapan olursa da onlara kulak asma lütfen saygısız insan çok
Soran5 ayZaten gençliğimin en güzel zamanlarını kapalı geçirdim. Fakat hep özenme oldu açıklara bakıp şundan daha güzel fiziğim de saçım da ama saklıyorum hep diye içimden geçirdim. Teselli edildim hayatım boyunca da bırak eşin görsün diye ama ne eş var ne sevgili? Bu devirde insanlar görünen şeylere daha çok meraklılar. Bilmiyorum kafam karışık uzun süre düşünüp kararı vericem
Cevap sahibi5 ayDediğim gibi hani insanlar her türlü konuşabiliyor Evet dediğiniz gibi maalesef iş güzellikten çok dış güzellik şu anda daha fazla önemseniyor çevre tarafından. Anladığım kadarıyla sürekli insanlar sizi bir şekilde etkilemeye çalışmış bu şekilde kalmanız için teselli edilmişsiniz Ama siz de bu durumda mutsuz olmuşsunuz. Fiziğinizi bilmiyorum nasılsınız bilmiyorum ama kalbinizde yüreğiniz de çok güzel bu çok belli 🙏 iyi karar verin hani şu anda sizi etkileyecek bir görüş belirtmek istemiyorum ama görüşümü soracak olan olursanız söyleyim
Soran5 ayÇevrem arkadaşlarım haddimden fazla muhakazakarlar ve onların etkisi epey fazla tabikide.. onuda düşünüyorum açılsam o kadar tepki çekerim ki düşünmek bile istemiyorum. Ailem tam tersi biraz üzülürler ama asla karışmazlar babam denizde dahi aç başını bir şey olmaz diyen biri düşünceleri muhakazakar olmasına rağmen karışmaz yani annem de keza ama arkadaşlar beni korkutan ve Allah ile olan bagim zayiflar hissi... Buyrun söyleyin lütfen
Cevap sahibi5 ayBakın şöyle düşünmek lazım gerçek dostlar gerçek arkadaşlar sizin düşünceniz ya da yaptığınız hareket ne olursa olsun asla sizi yargılamazlar. Hayatımız sürekli kendi isteklerimiz yerine başkası ne der başkası ne düşünür diye kendimizi heba ederek geçiyor. Hani derler ya bazen insanlar içinde kalan şeyler vardır onları ömür boyunca yapamadıkları zaman sonradan çok büyük bir pişmanlıklar olabiliyor. Ne güzel bakın aileni size karşı anlayışlı size karşı anladığım kadarıyla inanılmaz saygı duyuyor ve değer veriyor. Bu çok önemli bir şey. Çevreniz arkadaşlarınız ya da dost dediğiniz kişiler eğer açılırsanız bu durum yüzünden sizin hayatınızdan çıkacaklarsa zaten bunlar hiçbir zaman size ne değer vermiş ne de sevmiş sevmişler. Anladığım kadarıyla dediğim gibi içinizde kalan şeyler var tabii ki doğru kararı siz verirsiniz ama ben sanki açılırsanız daha mutlu olabileceğinizi düşünüyorum. Şahsi kararım tabi lütfen size saygısızlık olarak algılamayın..
Soran5 ayOnlarada sordum aslında ne yaparsınız diye üzülürüz dediler ama biliyorum ki eski samimi bağlarını kaybederler. Bir de şunu diyen kesim de var açılınca hep daha fazlasını istersin işte kafamı açtım ben açık giyinmem deme giyinirsin diyen var. Her kafadan ayrı ses çıkıyor ve inanın muhazakar olmayan kuzenime dahi sordum kendisi kapalıları sevmez dahi o dahi kapalılık sana ayrı yakışıyor dedi. Ben ne kadar istesemde ilahi güç o kadar önüme engeller koyuyor gibi hissediyorum. Teşekkürler gorusunuz icinde çok anlamlı ve olgun şekilde anlatmissiniz
Cevap sahibi5 ayHani gerçekten yine şunu diye biliyorum size bir şeyi kendiniz istediğiniz için yapın çevrenizdeki insanlar için değil. Eminim kapalı olsanız da içinizin güzelliği yüzünüzü yansımıştır eminim açık olsanız da aynı şekilde olacaktır bu. O konuya kesinlikle katılmıyorum açıldığınız zaman daha fazla şeyler yaşamak istersin giyimini değiştirmek istersin insan kendini bildikten sonra bu gibi şeyleri yapmak sizin de kendinizi bildiğini düşünüyorum. Düşüncelerinizi de duruşunuz da çok olgun dediğim gibi insanlar değil de kendi istediğiniz için kararınızı verin lütfen. En doğru kararı sizin vereceğinizden hiç şüphem yok
Soran5 ayAraftayım bu konuda kendim de net açılmak istiyorum diye düşündüğüm an uygularım. Bu arada yanlış anlaşılmasın fakat sen kapalı olunca sana gelen muhafazakar tayfa oluyor ve onlarla da uyum sağlayamıyorsun en azından ben kendimde bunuda farkettim. Bir nokta da yaşantım düşüncelerim maalesef ki değişmeye başlamış
Cevap sahibi5 ayŞu şekilde düşünüyorum yani sizi görmeye gelen ya da istemeye gelen muhafazakar insanlar olduğu zaman onları artık beğenmezsiniz diye düşünüyorum çünkü bir düşüncelerinizde bir değişiklik olmuş. Ama şöyle düşünün hani çok böyle muhafazakar olmayan insanlar da iyi olabilir onlar da sizi mutlu edebilir ve onlar da bu durumunuzu kabullenir. Sanırım artık açılma kapanma kolayı değil de zihniyet olarak da birazcık kendinizi değiştirmezsiniz anladığım bu değil mi yanlış anlamadım yani. En önemlisi de şu bence Ne istediğinizi biliyorsunuz zaten ama çelişkide kalıyorsunuz
Soran5 ayBeğenmemek değil aslında sadece kısıtlamaya gelemiyorum. Kendi halinde dinini yaşasa ve ılımlı olsa bilakis hoşuma gider ama her şeyin normali iyi çünkü bende normalim.. evet zihniyet olarak değiştim bu yüzden belli bir kalıpta olmak zor geliyor tesettürlü kalıbında olmak.
Cevap sahibi5 ayFarkındayım zaten anlattıklarınızdan da bu anlaşılıyor. Maalesef insanlar öyle hani eş olsa bile bir şeyler olsa bile karşı tarafın hayatına o kadar çok karışıyorlar ki. Sevgi aşk kısıtlama değildi sevgi aşk yasak değildir sevgi aşk bazı şeyleri birlikte yaşamaktır paylaşmaktır ama insanlar bunu anlamakta güçlük çekiyor. birtakım insanlar kadını 2 sınıf olarak görebiliyorlar Siz de bu bunu biliyorsunuzdur, kadın evde oturur kadın dışarı çıkmaz mantığı Maalesef şu anda bile hakim. İşte böyle bir ilişki ya da evlilik sizi mutlu eder O yüzden hani dedim görüşünüze yakın aslında kişilerle görüşseniz daha iyi olur. Yorum yapıyorum hani eğer hayatınıza müdahale ediyor ya da haddimi aşıyorsan bazen kusura bakmayın lütfen
Soran5 ayEvet öyle insanlara da rastladım tabi seküler olup kadını sadece kadınlığı için isteyen tayfaya da o yüzden diyorum ya her şeyin normali iyi. Evet yorumlar da bile o zaman spor yapma gitme diyenler oldu neden yapmıyorum çözüm bu mu? Evde de o sporu yapsam yine aynı düşünceler gelecek bana yüzeysel ve basit şeyler söylüyorlar yapma haram yap helal kafa hep bu şekilde. Yok estağfurullah
Cevap sahibi5 ayİşte ben o yüzden size dedim hani siz iyi niyetle burada soruyorsunuz insanla ne düşünecek diye merak ediyorsunuz inanın buradaki yorumların yarısından çoğu o kadar saçma ve o kadar düşüncesiz yorumlar ki karşıdaki insanın ne düşüneceği ne kadar üzüleceği hiçbirinin umrunda değil. Empati yoksun O kadar insan var ki hani burada sizi takdir etme kendi işte Spor yapıyorsunuz Ne güzel kendinizi bakıyorsunuz umarım en doğru kararı verirsiniz demek bu kadar mı zor Çünkü insanlar karşı tarafın mutlu olmasını istemiyor insanların çoğu mutsuzluktan besleniyor maalesef.
Soran5 ayKadınlar bunu yapanda en çok erkeklerin çoğu zaten gelip fiziğin nasıl sorma peşindeler siz yaşınızın getirdiği olgunluk ve hayat tecrübenizle eminim ki bu kadar empati yapabiliyorsunuzdur. Ben alıştım böyle insanlara fazla beklentim de yoktu soruyu sorarken ama 2-3 kişi muhakkak ki güzel yorum yapar diye düşünmüştüm yinede.. bu arada tekrar teşekkür ederim anlayışınız için
Cevap sahibi5 ayRica ederim ben de güzel düşünceleriniz için. Zaten olay orada hani fiziğim güzelleşti dediniz ya inanın sırf bunu görüp de yorum yapan insanlar vardır Çünkü beklentileri farklı zihniyetleri farklı. Sizin burada soruyor ne amaçla sorduğumuz onların umrunda değil oradaki tek cümle onlar için fiziğim iyi. Bence insanlar yaşlı olgunlaşıyorlar ama kendini geliştirmeleri çok farklı bir olay. Yaşınızı bilmiyorum ama gerçekten düşünceleriniz de çok olgun kendinizi de çok güzel geliştirmişsiniz ve yetiştirmişsiniz Ne mutlu size
Soran5 ayÇoğu o yüzden yazdı zaten tahmin edebiliyorum. Kendini geliştirmekle inanım öğretimle de olmuyor hayat tecrübesi bambaşka bir olay o yüzden her zaman yaşıtlarımla anlaşamamışımdır. Bende sizi tebrik ediyorum 🌸
Cevap sahibi5 ayÇok çok teşekkür ediyorum Tekrar güzel düşünceleriniz için 💐 tabii ki okumakla olmuyor bazı şeyler hayat tecrübesi kendini geliştirmek gerçekten çok önemli. Hayata bakış açınız ne kadar değişirse hayat görüşünüz karşıdaki insanı anlama yeteneğiniz empati kurabilmeniz de o kadar gelişir bence. Yine diyorum sizin gibi gerçekten ne konuştuğunu bilen saygılı karşındaki insanı anlamaya çalışan kişi sayısı çok az.
Soran5 ayAz olduğunu biliyorum o yüzden bu yaşa kadar hayatıma kimseyi alamadım belki de siz de insanda empati yeteneği arttıkça basit yüzeysel insanlarla asla olamıyor
Cevap sahibi5 ayGerçekten benim için de öyle ben de hayatıma maalesef çoğu insanı alamıyorum Çünkü empati yeteneği olmayan bir insanla mutlu olabileceğimi düşünmüyorum. İlk başta karşıdaki insanlar sohbet edebilmek önemli beni anlayabilmesi önemli hani dediğim gibi karşıdaki insanın duygularını hissetmek onu anlamak o kadar önemli ki maalesef herkes ilişkileri yüzeysel olarak bakıyor
Soran5 ayUmarım siz de sizi anlayacak sizi hakeden insanla olursunuz gayet anlayışlı birisiniz. Konuşmak iyi hissettirdi sağolun tekrardan
Cevap sahibi5 ayÇok çok teşekkür ederim sizin için de öyle Gerçekten görüş olarak davranış olarak düşünce olarak kendinizi çok güzel geliştirmişsiniz ve çok incesiniz. Bana da Bu sohbet çok iyi geldi karşımda kendin gibi birini görmek gerçekten çok mutlu ediyor insanı. Ne demek istediğiniz zaman ben buralardayım yine bu şekilde sohbet edebiliriz. 💐
Soran5 ayTeşekkür ederim 🙏🏻 yazabilirsem elbet yazarım. İyi günler dilerim tekrardan
Cevap sahibi5 ayÇok çok teşekkür ederim iyi günler kendinize çok iyi bakın lütfen 🙏
5 ayGençliğin verdiği bir istek bu tamamen sana kalmış bişey açılırsan kimse sana neden diyemez bu büyük bir günahta değil namaz kılmamak daha büyük günah yani çokta dert etme çok istiyorsan açıl hevesini alınca kapanırsın yine
10 Yorumla
şu an body giyiyorum ama ilk zamanlar tayt sporcu atleti vardı sadece... Nasıl istiyorsan öyle git. Kadınlara özel alanda kendini kısıtlamana gerek yok
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu çok normal bir ikilem, yargılanacak hiç bir şey yok kanka 🏐💪 Kapalı olup spor yaptıkça bedenine daha çok alışman ve sevmen çok doğal, açılma isteği de buradan gelebilir.
Burada asıl soru şu: Bu senin kendi isteğin mi, yoksa çevrendeki bakışlardan mı etkileniyorsun? Oturup kendinle net konuş. İnancınla, değerlerinle ve bedeninle barışık olduğun noktayı sen belirlersin, kimse değil.
İstersen daha bol ama teknik kıyafetlerle devam edersin, istersen zamanla stilini değiştirirsin; ikisi de mümkün ve ikisi de senin hakkın 🧘♀️ Sporcu olarak söyleyeyim, önemli olan hareket etmeyi bırakmaman, formunu ve özgüvenini koruman.
Kafanı çok kurcalıyorsa dini açıdan güvendiğin birine, sosyal açıdan da seni yargılamayacak bir arkadaşına danışabilirsin. Ama final kararı net şekilde sende güzelim 🏃♀️🔥 Sporunu asla bırakma, kararını da aceleye getirme.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
5 ayİllaki kapaliykende seni begenenler vardir oluckatirda. Kafandan o düşünceleri uzaklastir
120 Yorumla
Soran5 ayTabikide var. Kapanmak insanın yüzünü kapatmıyor
- 5 ay
Fiziginide seni hak eden gorsun
Soran5 ayUmarım vesveseme hakim olurum bu noktada sonuc dediginiz gibi olur
- 5 ay
Hakim olucagina inaniyorum. Aklina geldiginde kendine hemen bir ugras bul
Soran5 ayİnşallah abi
- 5 ay
Kitap okumayo severmisin oyle durumlarda kitap oku
Soran5 ayÖnereceğiniz varsa söyleyebilirsiniz severim
- 5 ay
Ne tarz okuyorsun ona gore soyliyeyim
Soran5 ayKişisel gelişim
- 5 ay
Olumlu dusuncenin gucu diye bir kitap var
Soran5 ayYorumlarda incilden kesitlerle dolu bir kitap denmiş ama ne kadar doğru bilemem
- 5 ay
Baska oneriyim
Soran5 ayOlur
- 5 ay
İyi hissetmek
Soran5 ayOkuduğunuz kitaplar dimi
- 5 ay
Evet. Bu arada ogrencimisin
Soran5 ayHayır
- 5 ay
Herhangi bi isle
Mesgulmusun
Soran5 ayMemuriyet için çabalıyorum
- 5 ay
İnsallah olur bende memurum
5 ayTesettürlü biriysen ve salonda erkekler yoksa açılmama sebebin ne? Daha rahat olabilirsin. Spor yapıyorsan gelişimi görmek istersin ve vücudunu da görmek istersin
012 Yorumla
Soran5 ayGüncellemede belirttim
- 5 ay
Yani şahsen bana soracak olursan inanmadığımdan dini seviyede kapanmak bana hastalık gibi geliyor. Doğru bulmuyorum. Açılacağın zaman için ferah olacak mı önemli olan bu. Kendini iyi hissedeceğin şeyi yap
Soran5 ayOnuda bilmiyorum yüksek ihtimal olmayacak vicdanım sızlar
- 5 ay
Bence açılmakta bir sorun yok. En azından ciddi bir sorun yok. Sen biraz daha vücudunu öne çıkarmak istiyorsun. Göğüs kalça bel bunlar için emek verdin ve fiziğinin iyi olduğunun da gayet farkındasın. Başını açıp açmaman sana kalmış ama bence her ne kadar emek vermiş de olsan vücudunu öne çıkarma. Mütevazi giyinmek iyidir. Açıl ama vücudunu öne sürme tavsiyem bu
- 5 ay
Öbür türlü çekeceğin insanlardan da sana fayda gelmez
Soran5 ayFiziğimi o denli öne çıkarma isteğim yok şimdi de dahil belimi kemerle sıkarak belli ediyorum ve kendimi sorguladım bunu neden yapıyorum diye? Yoksa açılsam da mini etekler dekolteli şeyler giymeyeceğimi biliyorum
- 5 ay
Neden yaptığına ve neden açılmak istediğine dair kendin bir cevap bulamadın mı?
- 5 ay
Dekolteler miniler evet çekici ama cinsel olarak çekici, bu yüzden tavsiye etmem. Kendi rızan dışında mı kapandın? Çocukken falan
Soran5 ayDışarıda ki açık kadınlardaki havayı görünce sorguluyorum daha rahatlar daha özgürler gibi hissediyorum kendime bakınca işe sıkışmış gibi hissediyorum ve bu his hep benimle spora gitsen dahi sen biliyorsun sadece gelişimini başka kimse farkedemiyor? Sanki gençliğini yaşayamıyormussun gibi hissediyor insan
- 5 ay
Evet öyle bu arada onlar daha özgürler ve rahatlar. Sen kendi kendini kısıtlıyor ve bastırıyorsun. Belki de ilahi boyutta attığın her adımı sorguluyorsun. Bir kere dünyaya geliyoruz. Bu yüzden içindeki iyilik ve güzelliğe zarar vermeyeceğin şekilde özgürce yaşa
Soran5 ayİstediğim için değil.
- 5 ay
Ne için
5 ayİçinde kalmış demek ki açıla dabilirsin bu senin kararın
10 Yorumla
5 ayBana yaz; vazgeçmen için tek neden söyleyeyim.
04 Yorumla
Soran5 ayBuradan söyleyin.
- 5 ay
Nasihat edrr gibi olmak istemem. Sadece bu konu ile ilgili yazacağım; söz.
Soran5 ayÖzel hesabımı buradan belli etmek istemiyorum yazın buradan lütfen
- 5 ay
Özel hesabını asla kimse ile paylaşmam.
Manevi bir şey söyleyecektim. Peki.
İyi günler.
Kapalı olanlarda spor yapıyor sen neden açılmak istiyorsun ki?
02 Yorumla
Spor konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sen ister açıl, ister kapalı ol, sonuçta bir şey değişmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayKapandıysan açılma açıksan kapanma bir karakteriniz olsun neyse ona devam edin değişmeyin bu benim fikrim
04 Yorumla
Soran5 ayVesvese size hiç uğramamış
Cevap sahibi5 ayAçılmak istiyorsan ona uygun bir aileye gelin gitmeli ve öyle bir yerde yaşamalısın
Soran5 ayBenim ailem de kapalı genç tek benim ne alaka?
Cevap sahibi5 ayYok belki evleniriz diye şey ettim yol yaptım
Gizli Üye(25-29)5 ayO zaman gitme... SLK değilsin ya
Sana bu istek getryorsa niye gitcen11 Yorumla
Soran5 ayPardon da evde oturup mıngıldak yağ tulumu olmak istemiyorum.
Gizli Üye(25-29)5 ayBu senin özgür iraden zorla mı kapandın ya da neden açılma isteği var bir özenme mi
03 Yorumla
Soran5 ayFiziğim güzelleşti ehemmiyet gösteriyorum ve bunu sadece ben görüyorum istemsizce nefsim zorluyor
Cevap sahibi5 ayYani hiçbir şey zorunlu bir sürü açık kız gördüm kapalılardan daha edepli giyiniyordu vücut hatlarını göstermek için açılıyorsan zaten amacın başka olmuştur diğer türlü sen bilirsin
Soran5 ayVücut hatlarımı göstermek demeyelim sadece bos bol giyinemiyorum artık o kadar
5 ayBeğenilme arzusu bence bu. sporda fiziğin güzelleştiği için herkes görsün beğensin istiyosun
11 Yorumla- 5 ay
Sporda giyim tarzın nasıl
acilmak isteyi varsa er gec yapicaksin dogru zamanda yap yapacaksan
10 Yorumla
5 ayEğer açılma isteğin var ise illaki açılırsın ama ben anlamadım spor yaptığın için mi açılmak istiyorsun
00 Yorumla
5 ayO halde açıl bayanlar arasindaysan
10 Yorumla
5 ayAçılma. Vesvese o normaldir
27 Yorumla- 5 ay
Sporu bırak
Soran5 ayVesvese evet biliyorum
- 5 ay
Takma düşünme madem. Hem insanlar tesettüre fiziği güzel değil diye girmiyor bildiğin üzere. Arada hepimize oluyor sadece ona takılıp yanlış yapma gerekirse de sporu bırak
Soran5 ayEvet biliyorum tabikide çoğu kapalı arkadaşım dışarıdaki açık kızlara bin basar yurtta biz görüyorduk birbirimizi onlarda da bu vesvese hep vardı
- 5 ay
Aynen. Çok gözünde büyütme vesveseyi diye söyledim yaa. Yapmazsın inşallah
Soran5 ayİnşallah...
Soran5 ayOradan cevap yazmayın ekstra iki kişiye bildirim gitme olayını sevmiyorum.
5 ayNe için kapandığını bilmiyorsun boşuna kendini kandırma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayYasın nedir
Ne zaman kapandın
Nasıl fiziğin var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aySenin bileceğin iş ama neden açılmak istiyorsun
06 Yorumla
Cevap sahibi5 ayAnladım fiziğini göstermek güzelliğinin farkında olmak istiyorsun haklı bir şey ama bunu herkese göstermek yerine tek bir kişiye göstersen olmaz mı hayatındaki kişi bilsin o görsün başkalarının görmesine gerek var mı
Soran5 ayHayatımda öyle kişi olmadığı için yoksunluğunu çekiyorum belki de
Cevap sahibi5 ayBu konuda kesinlikle haklısın peki açılmak yerine hayatına birini alsan hem daha fazla mutlu huzurlu olursun hem tek kişiye ait olursun hem de hayatına renk katar değer katar
Soran5 ayUmarım çıkar çevremden o istedin diye olmuyor her zaman çıksa da senin kalbin ısınmıyor
Cevap sahibi5 ayKaç yaşındasın
Gizli Üye(18-24)5 ayAçılmak istiyosan açıl. Kime ne
10 Yorumla
5 aySpora nasıl gidiyorsun
00 YorumlaAc ac acil o zaman
00 Yorumla
5 ayNeden acılma isteği geliyor? Sebep ne sence
00 Yorumlaİstiyorsan ve sorun olmayacaksa açıl
00 Yorumla
5 ayAçıl gitsin o zaman ya
00 YorumlaSpor konusunda 481 cevap paylaştı. Eeeeee
02 Yorumla
5 ayNerde açılmak istiyorsun
00 Yorumlaaçılma
10 YorumlaKarar senin hayat senin istediğin gibi yaşa
10 Yorumla
5 ayFiziginin guzelligini sergilemek istiyorsun
10 Yorumla
5 ayAçıl o zaman
10 YorumlaSpor konusunda 721 cevap paylaştı. İçinden geleni yap
10 Yorumla
5 aySpora gitme
217 Yorumla
Soran5 ayÇözüme bakın. Birde birisi beğenmiş yazmak için yazmayın şu sorulara
- 5 ay
Buraya soru soruyorsan iki cevabı vardır ya evet ya hayır neden işine gelmeyen cevap verilince beğenene de yazanı da eleştiriyorsun? kafanda çözümler varsa karşı tezler neden hoşuna gitmiyor iradesiz bir insansan spora gitmeyeceksin kardeşim spora gidip de başını açan / açmak isteyen bu saçma düşünceye kapılan birine ilk defa rastlıyorum tabii ki de gitmeyeceksin. Tesettürlü biriysen sporda tesettürden vazgeçme düşüncesini içine düşürdüyse o spora gitmeyeceksin. Tesettür bu şakaya gelir mi. İşine gelmeyince de çözüme bak diye eleştir
- 5 ay
Düzgün fizik için spor yapıp bunu da tesettür için şüphe yapan sensin bu normal sporu bırak denmesi mi anormal? Yukarı da da ben dedim bırak diye. İçine vesveseyi yerleştiren spor yani sebebi o bundan uzak dur tesettür daha önemli ve kutsal dememiz mi absürt? Ki onu da senin için doğru olduğunu düşündüğümüz şeyi yazdık hoşuna gitmedi diye kötü mü olduk? Doğru olan çözüm bu sana da yazmışlar hakettiği değeri almak için yapsın diye senin ölçüt de bu mu?
- 5 ay
Katılıyorum kinggg
- 5 ay
Aklın yolu yaa
Soran5 ay@thehybrid34 ne alakası var? Sporu bırak demek anlamsız geldi spor zihin dünyamada çok iyi geliyor bırakmam imkansız. Evet etkileniyorum fakat sadece sebep spor değil o + bir vesvese kattı o hayatımdan çıksa da devam edecek ayriyeten yaş alıyoruz ben sproru bırakırsam bedenim kendini salacak. O kadar faydalı ki bundan mahrum kalmak bana çok anlamsız geliyor.
Soran5 ayKatılıyorum diyorsunuz bir de bir kadın olarak bravo
- 5 ay
Anlamsız değil bende dedim aşağıda zaten. Tesettür için vesvesenin sebebi o bizde onu ortadan kaldır diyoruz. Kazanamayacağın savaşa girme yani. Sana spor kötü falanda demedik ama sorun ordan çıkıyorsa bir süre bırak sorunu aşınca tekrar yap zaten
- 5 ay
Ne alaka kadın duyarı yapma. Kurallar nettir tesetturü mü bıraksam vesvesesi geliyor. Sence spor mu önemli yoksa bu vesvese mi? Spor zihnime iyi geliyor diyorsun.. sence iyi mi geliyor
- 5 ay
Soran5 ayBilmiyorum. Kararsızım zihnim dolu ve meşguliyet oluyor benim için beni oyalıyor. Kafamdaki boşluk ve ruhumdaki boşluk ayrı ruhumdaki boşluk dolmadıkça vesveseler de devam edecek gibi duruyor
- 5 ay
Hakkında hayırlısı olsun bacım..
Soran5 ayYok estağfurullah anladım ben sizi konuştukca problem yok niyetiniz temiz
- 5 ay
Evet belli oluyor aslında sadece spordu vs derken hem ekstra yük alma hemde günaha girme diye dedik bizde. Kökleri derinde gibi sorunun biraz inzivaya çekil düşün sende farkedecen. expensive de doğru söylüyor boşa yüklenme kıza
Soran5 ay@thehybrid34 Buradan anında insanların niyetlerini okuma özelliğim yok konuşunca hak verdim zaten. İnzivaya çekilicem + ve - leri düşünücem fakat kendimi de biliyorum ki tek neden spor değil. Altında yatan ana neden başka
- 5 ay
Onu çözmen lazım zaten diğerleri sadece yansıma. Dişin ağrır ama başına da vurur ya öyle düşün
Soran5 ay@expensivee bildirim geldiyse fazla kusura bakma.
@thehybrid34 haklısınız
5 ayNamazların nasıl özel değilse
03 Yorumla
Soran5 ayDüzenli değil maalesef ama yinede kılıyorum
- 5 ay
Eğer açılırsan dışarda namaz kılman bi tık daha zorlaşacak ve namazların daha azalabilir. Çünkü başörtüsü/uzun etek taşıyıp onları giyip çıkarman gerekecek. Yanlış anlama
Soran5 ayZor bir durum değil bu fakat açılmayı düşünmüyorum vesveseydi geldi ve geçti
Gizli Üye(18-24)5 ayBazen banada oluyo. nasıl giyim tarzın
24 Yorumla
Soran5 ayGiyim tarzım normal öyle dar giyinmem.
Cevap sahibi5 ayFiziğin toparlandğı için böyle hssediyo olabilirsin bence.
Soran5 ayÖyle maalesef
Cevap sahibi5 ayKaç yaşndasın
5 ayAçıl boş ver
00 Yorumla
5 ayAçıl kraliçe
00 Yorumla
5 ayAcil nerdesin ki
00 Yorumlaİstiyorsan açıl
00 Yorumla
5 ayAçıl
00 Yorumla
5 ayNerede gidiyorsun