Elbette böyle degerli bir sanatçının her bir parçası kıyaslanamayacak güzellikte fakat size göre en güzel ezgisi olan parçası hangisidir Favorim : link bu seçimi yaparken bile zorlandım
Cevabın nedir?
ben şarkılarından daha çok onun düşlerini severim. çünkü duruşu ve yapısından hiç bir zaman ödün vermedi . geçmiş ve gelecek adına da duruşuyla sarsılmaz bir kimlik haline büründüğüne inanıyorum. son olarak o düşünebilen her insana önderik edebilecek kadar kaya gibi sağlam bir duruşu olan nitelikli bir insan. k.bakmayın konuyla ilgisi yok ama umarım hoşgörüyle karşılarsınız :)
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞıklardakinin hepsi ve ek olarak
https://www.youtube.com/watch?v=DlmBEA2n2ZAhttps://www.youtube.com/watch?v=PVuOTWmrx_whttps://www.youtube.com/watch?v=D-UVENC5HnIhttps://www.youtube.com/watch?v=foH_M__ZIKQhttps://www.youtube.com/watch?v=GL98vzJSYq4https://www.youtube.com/watch?v=2D0gQYmJXoM
30 Yorumla
Oooooo güzel yerden soru geldi
*Birazdan kudurur deniz
*Yakamoz
*Öyle Bir Yerdeyim ki
*SÖYLE
*Giderim
*Arka Mahalle
*Adı Bahtiyar
*Yüreğim Kanıyor
*Şafak Türküsü
*Ağladıkça31 Yorumla- +1 yıl
Bunların hiçbiri Ahmet Kaya'nın dinlediğim müzikleri değil. İkimizde Ahmet Kaya dinliyoruz ama sen çok farklı tip müziklerini dinliyorsun, ben çok farklı tip müziklerini dinliyorum. Ben yazayım:
Acılara Tutunmak ( 1985 versiyon)
Ağlama Bebeğim
Aynı Daldaydık
An Gelir
Büyüdün Bebeğim
Sevemezsin
Vakit Tamam Seni Terk ediyorum
Bir Acayip Adam
Gel Hadi Gel
Başım Belada
Entel Maganda
İçimde Ölen Biri Var
Mahur
Kum Gibi
Penceresiz Kaldım Anne
+1 yılhepsi cok cok harika
https://www.youtube.com/watch?v=qXWmJM0IxTg&feature=BFa&list=PL5F4EC473C88D0E0E
ama bu beni benden aliyor
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
47Cevap
- https://www.youtube.com/watch?v=bVe2-pDRfxIhttps://www.youtube.com/watch?v=FcyjeLfchq4https://www.youtube.com/watch?v=qnY1jOiL05Y&feature=relatedhttps://www.youtube.com/watch?v=OXK9aLeb_zU&feature=relatedhttps://www.youtube.com/watch?v=LuCqi-JLo1Qhttps://www.youtube.com/watch?v=S752i_eINtAhttps://www.youtube.com/watch?v=LuCqi-JLo1Q10 Yorumla
+1 yıl- +1 yıl
hangi sorunun tekrarı yokki sitede :) bukadar üyeyiz ve hergün bir ton soru soruyuyor. Sorulmadık soru kalmadı :)
Dün terör olaylarını kınayıp, terörü lanetliyoruz diyenler , akşam arabada giderken teröristin ağababasını dinliyorlar, hatta bazı şarkılarının bazı satırlarında açık açık terörist olduğunu ifade etmesine rağmen
20 Yorumla'''Seldağ''' şarkısını çok beğenirim çoğu kimse bilmez arada kaynayan şarkılarından biridir. Sonra ; kumgibi, ağladıkça, lili marlen , üşürüm ölüm bile, acılara tutunmak, yakamoz, sen insansın ...
İlk aklıma gelenler ya ben bu adama bayılıyorum. mekanı cenneet olsun00 YorumlaAhmet Kaya o baska..
türkülerini cok güzel söylüyordu..
seviyorum ahmet kayayi
saygiyla aniyorum..
Yakamoz
Kalan Kalir
Agladikca
Peceresiz Kaldim Anne
Birde Sen Gitme
Olmasaydi Sonumuz Böyle
An Gelir
Hic Bir Seyimsin10 Yorumla
+1 yılBu dönem sıkça dinlediğim ve favorim olan, Kafama sıkar giderim.
Kum gibi, ağladıkça, bedirhan, vb. vb. vb.20 Yorumlaahmet kayanın bütün şarkıları güzel.özellikle şafak türküsü , ağladıkça ,adı bahtiyar bunları severim
20 Yorumla
+1 yılpenceresiz kaldım anne.. her parçası gibi buda çok iyi
30 Yorumla
+1 yılhay sen çok yaşa emi ne zamandır bu şarkısını arıyordum bi turlu aklıma gelmıyordu :)
ahmet kayanın her şarkısı guzel ayrım yaplmaz :)30 Yorumla
+1 yılbutun sarkilarini cokk severimm secim yapamicam penceresiz kaldim annem bide nerden bileceksniz hepsini iste
10 Yorumla
+1 yılhepsini,hepsini,hepsini seviyorum ama ille de en cok hangisi dersen ozellikle:
Demek Şimdi Gidiyorsun
Şafak Türküsü
Yetiş Nerdesin
Doğum Günü
ve bu liste uzar gider :)00 Yorumlaher ülkücünün gizli aşkıdır ahmet kayaa :) yüreğim kanıyor
22 Yorumla- +1 yıl
ben hayattta sevmem tespitinde yanlış.
+1 yılHer sarkisinda bolucu bir çagrisim bulunduran bir insan benim gozumde bir sanatci degildir ne kendisini nede o sarki dedigin sacmaliklarini severim
11 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim aynen bende öyle düşünüyorum...
+1 yılAHMET KAYA candır. severek dinlediğim tek sanatçı diyebilirim. bütün şarkılarını çok seviyorm. SÖYLE şarkısı ayrı bi yerde ama
112 Yorumla- +1 yıl
güney dogulumusn ?
- +1 yıl
öyle :)
Söyle yağmur çamur
Değmedi yüreğime
Şimdi ben nerdeyim
Sen nerdeeeeee
:))) - +1 yıl
niye illa doğulu mu olmak gerekiyo :)
- +1 yıl
hmm :) ilginç :)
- +1 yıl
nerede öldüğü,belli olmayan adamı sevmek,vallahi biz apoyu özledik diyen adamı sevenler onun gibidir...
- +1 yıl
off bi git be
- +1 yıl
bilip bilmeden konuşma be defol git yorum yazma. Ahmet Kayanın ismini ağzına alma
- +1 yıl
yazık sana bişey demiyorum
- 19 Yorumla
- +1 yıl
Burada daha fazla konuşmak istemiyorum. 28 yaşındayım ben, neyin ne olduğunun çok iyi farkındayım. Ben açılmak istemiyorum, nasıl üstü kapalı yazıyorsam, sen fazlasını yazamazsın.. Kaldı ki sanaldan vatan kurtarılmaz. Ve ben sana nasıl hakaret etmiyorsam, sende bana edemezsin. Bu kadar kinci olman ise normal değil, kendine gelmelisin.
- +1 yıl
kıza saldırmayı bırak cevap wer hadi askerliğinde yapmişşsın senin kmutanların nie söküyor rütbelerini ? nie gariban erler hep şehit oldu he nie.senin başbuğun nie dağa çıkmadı oda komutandı sanki.ama bağda dağda olmaz erler var demi...hadi yol al simdi bu kadar üstne gelmeliyim önündeki metini tersten okursun yoksa.
+1 yılTüm ezgilerini severek dinlerim ancak Adı bahtiyar ve kafama sıkar giderim apayrıdır.
123 Yorumla- +1 yıl
üzüldüm gerçekten...
- +1 yıl
Gövdemi yakar giderim:)
- +1 yıl
nasıl vatan haini değil ? ve düşünmüyorsun ? istersen apoya yazdıgı şarkıyı ve pkk kanalında söylediği şarkıların linklerini atabilirim sana ?
- +1 yıl
Vatan haini arıyorsan okadar çokki etrafında. sadece iyi bakman yeterli. Apo bugün yaşayan ve devlet tarafından korunan bir. İmralıda paşalar gibi yaşıyor adam. direktifler veriyor. Hükümetin neden engel değil. Hergün şehit haberleri geliyor hükümetinin neden umurunda değil. söylenen şarkılar bir insanı vatan haini yapıyor ancak apoyu koruyan, onunla masaya oturan vatan haini olmuyor öylemi. sanatla siyaseti ayrı tuttuğumu söylemiştim. Ben Ahmet kayanın sanatçı kimliği ile ilgiliyim.
- +1 yıl
Dediklerinle konunun ne alakası var? İktidarımı savunuyorum ben? OZaman iktidar kendini uçurumdan atıcak sende at? Pkklı birisini savunmanın neresi normal? Onun şarkılarını dinlerken şehit annelerini veya şehitlerimizi hiç mi düşünmüyorsun ?
- +1 yıl
Kim kürt olanlara laf etmiş yahu ? Bir laz nasıl lazım diyorsa,kürt'te kürdüm dicek! Ama Ahmet kaya ama vallahi biz apoyu özledik demişti şimdi bu ne oluyor? Ayrıca akp'ninde pkk'dan bir farkı yok çünkü iki kuruluşta abd'nin güdümünde olan kuruluşlar abd ne isterse 0nu yapıyorlar,akp'nin pkkya ters çıktıgını şuana kadar hiç görmedim ayrıca konumz akp değil! Evet etrafmızda çok pkklı var,ama gizliden pkklıyız diyorlar sokaklarda hemen enselerine çökmeyi iyi biliyoruz!..
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
- +1 yıl
ülkücü oldugum için gurur duyuyorum kendimle,80 öncesi komünistlere nasıl cezayı kestiysek,evlerinden çıkartmadıysak,bilinki şuan sokaklara inip pkklılara tamamen derslerini vermiiyorsak bu başımızda Başbuğ'un olmaması,devlet bahçeli gibi pasif bir insanın olmasındandır! Ayrıca Apo'yu tsk ve mit astırmadı,ozaman devlet bahçeliye ne kadar baskı geldi biliyormusun? y
- +1 yıl
aşın kaç bilmiyorum ama ozaman tsk ne derse oydu Genelkurmay başkanı başbakan'dan üstündü şimdi bakma sen tsk'ye tayyip ergenekon diye bitirdi! Ayrıca komünistlerin,solcuların bitane şehit cenazesinde ellerine Türk bayragı alıp şehitler ölmez vatan bölünmez dediğini görmedim! Şehitlerimize üzülmüş olsan ahmet kayayı dinlemez burada bana peygambermiş gibi savunmazsın! Odtu'de geçen nisan ayında Türk bayragını ve Atatürk portresini indiren siz değilmiydiniz?
- +1 yıl
Ülkücüler Odtu'yü basıp tekrar Bayragı ve portreyi astılar! Siz 80 öncesi gibi sadece soyvet bayraklarını taşırsınız sadece!
- +1 yıl
Bir insanın bir insandan küçük olması ondan bilgisiz oldugu anlamına gelmez!Ahmet kaya vallahi biz apoyu özledik diyorsa onu savunanın ondan bir farkı yoktur! kürtler bu ülkede zaten kürtler gibi aynı haklara sahip değilmi ? Kürt cumhubaşkanı olmadımı ? Şuan mecliste kaç tane kürt milletvekili var? Eee daha ne hakkı? Doguda ki kaçak elektrik paraları bile batılıdan çıkıyor hala ne hakkından bahsediyorsunuz?
- +1 yıl
ülkücüler tabiki herzaman haklıdır!
- +1 yıl
Niye vatanının sevmeyi kıro olmaya tercih ediyorsunki ? Çok mu zor bu vatanı sevmek ? Bu bayraga saygı duymak? Apo gibi seks manyagı bir insana(dağ'daki bütün kızları altından geçiren psikolojisi bozuk bir insan) lider diyip,atatürk'ü reddetmek ?
- +1 yıl
yasaklıkent1: benim uslubumda ne var? sana küfür,hakaret vs gibi laflar mı etttim ? Bence vericek cevabın olmadıgından böyle konuşuyorsun! soran sana gelince pkklı birisini insan yerine bile koymam ama yinede cevap vereyim,sen ancak burdan bana artistilik yapabilirsin! Gerçek hayatta agzını bile açamazsın! Senin gibilerini çok iyi bilirim kürtçe konuşupta ülkü ocagının önünden geçerken Türkçe konuşmaya çalışanları!..
+1 yılsöyle... nerden bileceksiniz... of ulan off şimdi dinliyorum...
20 YorumlaKum gibi şarkısı çok severim..Beğendiğim bi sanatçıydı o kadar..
10 YorumlaAhmet Kaya - Maviye Çalar Gözlerin
İtten aç yılandan çıplak,
Gelip durmuşsam kapına,
Var mı ki doymazlığım.00 YorumlaSpor konusunda 975 cevap paylaştı. 03 Yorumla
+1 yılahmet kaya ile aynı görüşe sahip olmaya bilirim ama yaptığı müziğe saygım vardır...
10 Yorumla
+1 yılYa hepsini çok seviyorum ayırtedemem severim Ahmet Kaya.Candır o can.:)
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle.
+1 yılseçim bile yapamıyorum, o kadar çok dinlediğim şarkısı var ki...
20 Yorumla
+1 yılKardelenler Açınca, İyimser Bir Gül, Mahur, Evlerinin Önü
00 YorumlaAhmet Kaya her yönüyle muhalif bir sanatçıdır.şarkıları arasında seçim yapmak zordur çünkü herbiri birbirinden güzeldir.tabi dinlemeyi bilene...
00 Yorumla
+1 yılAhmet Kayacı değilim ama sevdiğim bir kaç şarkısı var özellikle Nerden Bilekeceksiniz ve Kum Gibi şarkılarını severim
00 Yorumla
+1 yıl10 Yorumla- 20 Yorumla
+1 yılbeni tarihle yargıla...
https://www.youtube.com/watch?v=VywO9AsXjgI20 Yorumlaadam öldü gitti karakterini sevmem ama sanatçılığı 10 numara ;))
00 Yorumlahepsi mükemmel ben seçim yapmakta zorlanıyorum şahsen
10 Yorumla- 10 Yorumla
+1 yılÖmrüm boyunca dinlemedim,dinlememde,vatan haini adamları dinleyip şehitlerimin kemiklerini sızlatamam...
127 Yorumla- +1 yıl
Ne dediğini anlamadım ama o tarz şarkılar dinlemem ve ahmet kaya'dan nefret ederim...
- +1 yıl
diğer tarafta zebaniler izin vermez telefonla konuşmasına,şehitlerimizin ruhunu sızlatmam o adamı dinleyipte...
- +1 yıl
:) üzülme. Ben vatan haini değilim ve Ahmet Kayanın da vatan haini olduğunu düşünmüyorum. Sadece insanlar onu anlamak istedikleri gibi anladılar. Söylediklerini kendilerine göre yorumladılar. Hem siyaset ve sanatçılık farklıdır.
- +1 yıl
Vatan haini arıyorsan okadar çokki etrafında. sadece iyi bakman yeterli. Apo bugün yaşayan ve devlet tarafından korunan bir. İmralıda paşalar gibi yaşıyor adam. direktifler veriyor. Hükümetin neden engel değil. Hergün şehit haberleri geliyor hükümetinin neden umurunda değil. söylenen şarkılar bir insanı vatan haini yapıyor ancak apoyu koruyan, onunla masaya oturan vatan haini olmuyor öylemi. sanatla siyaseti ayrı tuttuğumu söylemiştim. Ben Ahmet kayanın sanatçı kimliği ile ilgiliyim
- +1 yıl
kim küfür etti? bitane küfür ettim yazıyı göster baklaım ? oç'ye gelince dogruyu söylemedim ben o küfür değil...
- +1 yıl
Bak bu konu çok ince bir konu. Ahmet Kayayı vatan haini olarak görüp görmemek senin elinde ancak söylediğim şu vatan haini arıyorsan yakınımızda yeterince var. Benim içim o şehitlere kelle diyen adamları hergün gördükçe sızlıyor. Apo imralıda talimat veriyor kandilliye buna engel olan yok ve kimse neden diye sormuyor. Ahmet Kaya kürtçe şarkı söylediği için mi vatan haini ya. Bu ülkede kürt olmak, kürtçe konuşmak suç mu? karıştırmayın sapla samanı birbirine. Benim ailemde 3 tane şehit var.
- +1 yıl
İthamlarından ne olduğun belli zaten, Türkeşciyim demenin gereği yok yani.. Rahat anladım seni. Ve zamanında apoyu idam etmeyen de solculardı değil mi? Bırak Allahaşkına ben kimin ne olduğunu çok iyi biliyorum merak etme sen. Herhangi bir şehit olduğunda da senden daha çok üzüldüğüme de eminimdir. Her duyduğuna da inanma bence.. Ben neyin ne olduğunun farkındayım. Üstelik kimseyi tanımadan bu şekilde de yargılayıp genelleme yapma, her zaman kaybeden sen olursun.
- +1 yıl
:) bak birbirimizi kırmayalım olur mu. benden küçüksün ve inan yaşanmışlıklarım senden fazla. Ahmet Kaya kürtçe klip çekeceğim dedikten sonra vatan haini ilan edildi. Emin ol oda bu ülkeyi senin benim kadar çok seviyordu. Sadece onun olaya bakışı farklıydı. Kürtlerin de Türkler kadar bu ülkede söz hakkı olduğunu savundu. Ana dili savundu, kendi kimliğini savundu. Roj tv de konser vermesi normal değilmi kürt kimlikli biri kürtçe yayın yapan bir kanalda. zamanında bu ülkedede açılsaydı o kanal.
- +1 yıl
bu kadar laf yedin halen utanmadın ne diyim ki artık..sen siyaseti falan bilmiyorsun..bu kadar zoruna gidiyorsa annelrin ağlaması kalkın ülkücüler bir dur deyin bu lanet savaşa neden demiyorsunuz he. hadi bitirmek için imza toplayın hadi...ama yok illa şehit olacak bizde siyaset yapacaz işiniz bu Allah vampirlerinde belasını wersinnnnnn...
- +1 yıl
ben uslubumu hala korumaya çalışıyorum ancak sen sınırı aşıyoırsun haberin olsun. lütfen uslubuna dikkat et. ailemde 3 tane şehit var. sende kaçtane. bana oturduğunuz yerde şehitler ölmez vatan bölünmez sloganıyla terörü bitireceğinizi mi düşünüyorsunuz. Ben çirkinleşmek ve çirkinleştirmek istemiyorum. Evet sol görüşlüyüm ve düşüncelerimin arkasındayım. kimse benim vatan sevgimi sorgulayamaz. sende o yüzden artık bitir bu tartışmayı gereksiz bir ortamda gereksiz bir tartışma çünkü.
- +1 yıl
sen devam et ben konuyu kendi adıma kapatıyorum. seviyen ve uslubun görüntünün çok altında.
- +1 yıl
Bizim turk milleti iste bu kadar bir tarafina gireni cikani bilemeyecek kadar geri zekali sen bunlara laf anlatamassin kardes
Bu gun annelerini bilmem ne yapan ahmet babalari candir.Dun barzani denen kan emiciyle gurur duydular cezaevindeki sapik p**evenk ruh hastasiyla masaya oturdular yani bu soru falan devede kulak
Yarinda kurdistani kurarlar merak etme daha birtarafinda tuy bitmemis bir kac kizin gelip burada ahkam kesmesi suru psikolojisidir bu suruyu olusturanlardir iste bu vatani bolen - +1 yıl
Bir turk surusunun ahmet kayayi cok sevmesi aynen bir kürt surusunun Osman Pamukoğlu nu cok sevmesine benzer ama varmi oyle bir kürt surusu dersen bulamazsin ama bizde o surulerden cok ahmet kayayi sevenler surusumu dersin barzaniyle gurur duyanlar surusumu dersin hepsindende var
oysa ikiside ellerinden geleni yapti meslekleri geregince
Biri sarkilariylada olsa boluculugunu gosterdi
Digeri ise dagda boluculuk yapan it surulerini yok etti
İste a kaya sevnlr farknda olmayan ahmak boluculerdir - +1 yıl
Eger bu yazdiklarimi koyu milliyetcilik olarak algilamak isterlerse algilasinlar
Biz adam gibi konusmasini bilen ve hareket eden kurtude severiz isralliyide
Fakat soylemleriyle hareketleriyle turk milletine zarar verici faliyetlerde bulunanlar ancak benim dusmanligimi kazanir
Ama bu tur insanlar surekli kurtlerle turkler arasinda bir nefretlesme akimina sebep oluyorlar yine bunu bilincli yapanlar amacina ulasiyor asagida tarif ettigim farkindasiz ahmaklarda yine farkinda olmadan buna alet olyrlr
+1 yılşafak türküsü. hele içindeki şiir var ya beni benden alıyo
20 Yorumlamüzik evrenseldir.oaraya buraya çekmeyin tabi içinde siyaset olmadıgı sürece.
14 Yorumla
+1 yılsorudan alakasız, ahmet kaya-mahur parçasındaki müzik bana aşırı tanıdık geliyor sanki başka bi şarkıdan gibi bilen varsa nolur söylesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo oç nin hiçbi şarkısını sevmiyorum sevenleri kınıyorum :S
20 Yorumla
+1 yılTedirgin :)ama burda agladıkca
24 Yorumla- +1 yıl
eksi puan verdi de düsüncemizden vazgectik :)
- +1 yıl
fikir uretecek üretkinlik var mı ki soylesin
+1 yılİçimde ölen biri var - Korkarım - Kum gibi
20 Yorumlakum gibi- nerden bileceksiniz-şafak türküsü
10 Yorumla
+1 yılHani benim gencligim nerde
10 Yorumlaacı çekmek özgürlükse...özgürüz ikimizde
10 Yorumla
+1 yılRahatsız olan varsa çekilebilir.
10 Yorumlasanatı güzelde , karakteri 5 para etmez
20 Yorumla
+1 yılKendine iyi bak
Şiire Gazale00 YorumlaSiz benim neler çektiğimi nerden bileceksiniz.
10 YorumlaNereden Bileceksiniz ?
20 Yorumlakorkarım ve içimde ölen biri var
20 YorumlaAdamın sarkilari hep güzel
10 YorumlaAhmet Kaya'nın her parçası güzel..
10 Yorumlapkk'lı değilmiydi bu ?
00 Yorumla
+1 yılgelmiş geçmiş en iyi ozanlardan biridir Anadolu'da
10 Yorumla
+1 yıldİNLEMEM O TARZ ŞARKILAR
12 Yorumla- +1 yıl
Sadece o tarz sarkilar dinlemedigini soyleyen bir arkadasimiza koyun surusu tam 6 tane eksi vermis
- +1 yıl
Versinler ya nolclucak sanki
tedirgin beni mahfeder her seferinde
00 Yorumla
+1 yılahmet kaya sevmem dinlememde
10 Yorumla
+1 yılşu an gurbetteyim uçun kuşlar uçun.
00 Yorumla
+1 yılKum gibi.
20 Yorumlahani benim gençliğim
10 Yorumla- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?