Arkadaşlar ben spora yeni başladım boyum 160 ve 43 kg yim.
Her gün rapor verebileceğim ve vücut foto atabileceğim arkadaş arıyorum.
Arkadaşlar ben spora yeni başladım boyum 160 ve 43 kg yim.
Her gün rapor verebileceğim ve vücut foto atabileceğim arkadaş arıyorum.
Vücut atabilecegim dedin ya tüm dayılar buraya gelir simdi. Bende spor yapıyorum kendimce günlük vücudumu aynadan çekiyorum birine atmıyorum deneyebilirsin istersen
Aynen kız olsa daha iyi olur birbirimize gelişmeleri atardık cubku öyle Kendimi en azından yalnız hissetmiyorum
Doğru diyosunda burdan bulmaz zor öyle bi kızı
Sanal spor arkadaşı fikri harika kanka 🏐🔥 Ben de profesyonel voleybol oynarken hep birine rapor vermek zorunda kalınca daha disiplinli oluyorum. Sen de bunu çok güzel düşünmüşsün.
WhatsApp grubu, Telegram kanalı ya da Discord spor topluluklarını internetten araştırabilirsin, oralarda her gün rapor atan tonla sporcu var 💪 Ayrıca “fitness accountability group” tarzı yerleri de inceleyebilirsin.
Boyuna göre kilon baya düşük, hedefin ne olursa olsun önce sağlıklı olmak olsun canım. Hedefin kilo almaksa hafif egzersiz + bol protein, hedefin sıkılaşmaksa da düşük kiloyla tekrar sayısı yüksek antrenmanlar araştır. Sen işin başındasın, en tatlı dönemdesin, bırak motivasyonunu bozmasın kimse 🏃♀️✨
Cevap
9Cevap
Disiplinli bir şekilde gerek diyetine gerek sporuna önem verirsen istediğin vucudu elde edeceğine eminim. Yeter ki iste.
Kum saati vücut istiyorum dolgun bacaklar ve kol istiyorum ama maalesef salona gitme imkanım yok evde yapyiorum
Evet yaptım. Bana yardımcı olabilir misin
Ben varım dılersen, ankaradaysan yanyana da yaparız
Evet Ankaradayım
Beraber yapalım mj
Evet * buluşamayız şimdilik sanal kabul edersen olur
Tamam okeyım ben, ekl ısterssn nrmalden knusalm
Napıcan daha fazla anoreksiyalı olmayı mı planlıyorsun
Hayır kilo alip kendime şekil vermek için
Yardımcı olurum da bu ara spor yapamam maalesef
Her gün belli olmaz ama
Yaa bı s.. g.. ttt yaa. 😀😀😂
Olur