Osimhen in futbolcu olduğunu ve maske taktığını öğrenmiş olmanın huzuru ile uyuyacağım😅
Takım formasından anlayan var mı?
Osimhen in futbolcu olduğunu ve maske taktığını öğrenmiş olmanın huzuru ile uyuyacağım😅
Futboldan zerre alakası olmayan biri olarak yeğenime Galatasaray forması aldım ama kutunun içinden maske falan da çıktı. Bu forma kadın için olabilir mi?

Pek anlamam ama baktığım zaman bu forma daha çok unisex gibi görünüyor ancak takım forması olabileceğini sanmıyorum çünkü formanın takımı daha iyi yansıtması gerektiğini düşünüyorum.
Forma gayet unisex görünüyor canım, kadın ya da erkek fark etmez herkes giyebilir. Galatasaray'ın siyah formalı bir sezon tasarımı bu, maske promosyon da olabilir. Yeğenin bayılır!⚽✨
Promosyon değil, 3 lü setmiş. Saç bandı gibi bir şey de var. Anlamadım
Cevap
12Cevap
Osimhen özel kutusu bu futbolcunun maskesi yeğenine ver gitsin
Saç bandı gibi bir şey de var, tereddüt ettim
Yok futbolcunun o şeyler o yüzden koymuslar kutuya direkt kutuyu ver
Osimhen futbolcu maçlar da maske takıyor o yüzden yaz google çıkar canım
Sipariş etmeden önce satıcıya yazdım zaten de, sac bandı gibi bir şey de çıkınca tereddüt ettim
Osimhen kullanıyor onları sahada... full paket yapmışlar demek ki.. Normal forma verebilirsin /))
Formanın kadını erkeği olmaz bu kutu muhtemelen osimhene özel kutu maske de onun maskesi
Osimhen maçlarda maske takar çünkü o yüzden çıkmıştır
Osimen forması almışsın çocuga hemde imzalı 😀😀hahahahah eminim görünce aklı başından gitmiştir. Keşke birisi bana bjk'den milot forması alsa imzalı ahsjsj
Knka bu futbolcu forması ver gitsin
En tutulmayan formayı almışsın. Parçalı olanı alacaktı
O sembol maske hediyesidir 😃
Kombin almışsın galiba
Osımhen maskesi de yollamışlar o formayı alınca.
Yılbaşı geliyor diye o maske
Maske çıktıysa fantezi ürünü falandır ufufudduddj
Hepsi Vandetta' nın suçu
Alan Moore iyi ki ölmemiş :/
Hepimiz bir Herakles değilsek, evet öleceğiz :/
Ben kazık çakmaya geldim
Fantezi maskesi mi zannettin
Bunu kullanan adam maske takıyor çünkü
Hayır anlamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?