• Spor disiplin mi sizin için, stres atma yolu mu, yoksa sadece “niyet” mi? • Kitap okumak zihinsel bir ihtiyaç mı, yoksa dönemsel bir heves mi? • Film/dizi izlerken daha çok düşünmeyi mi seversiniz, yoksa kafa dağıtmayı mı? • Gezmeyi planlamayı mı seversiniz, yoksa aniden çıkıp gitmeyi mi? • Doğa size yalnızlık ve huzur mu verir, yoksa sıkıcı mı gelir? • Sosyal aktiviteler sizi besler mi, yoksa bir noktadan sonra yorar mı? • Kafede saatlerce oturmak, kutu oyunları oynamak, uzun sohbetler size iyi gelir mi? • Kalabalık mı sizi daha mutlu eder, yoksa az ama “gerçek” insanlar mı?
Bir hafta sonu tamamen size ait olsa, hangisini seçerdiniz? Hayatınızda denge var mı, yoksa bazı şeyler hep eksik mi kalıyor?
Güncellemeler
6 ay
Güncel
Spor, kitap, film, gezi, doğa, sosyal aktiviteler, kafe–kutu oyunları bu tarz aktivitelere ne kadar zaman ayırıyorsunuz ?
Bugün çarşı-pazar-market-park ekseninde rahat 10 bin adım atmışımdır.
Şimdi de yaprak sarma yaparken izlemek istediğim bir film vardı onu açıcam. Günlük işlerimi yaparken yapmayı istediğim aktiviteleri de araya katıyorum haliyle keyifli hale getiriyorum zamanımı.
Buna KS'de paylaşım yapmak da dahil. Buradaki kullanıcıların burayı nasıl kullandığını düşünmekten ziyade kendi kafana göre kullanmak çok daha fazla keyif almayı sağlıyor.
Zumbaya yeni üye oldum denemek istedim. Yüzme düşünüyorum bu kış haftada iki gün cesaretimi toplayabilirsem inşallah 😀 Motor da var fakat ben artciyım. 😂
Doğa yürüyüşleri gruplar var programı paylaşıyorlar zorluk seviyesine göre katılım sağlıyorsunuz. Yazın olsa daha farklı kategoriler var kano , kürek gibi sevdiğim şeyler. Motordan anlamıyorum pek kardeşimin var iki tane arada turluyorum onun sayesinde. 😜
Ben her gün spor için zaman ayırıyorum, hem disiplin hem stres atma yolu benim için. Kitap okumak bilgiyle zihni beslemek gibi, olmazsa olmaz. Film-dizide kafa dağıtan şeyleri daha çok severim. Gezmelerde spontane kararlar müthiş keyif verir 😇. Doğa kesinlikle huzur 🌿. Sosyal aktiviteler bazen yorucu gelse de enerji topladığım yerler. Kafede uzun sohbet ve kutu oyunları atmosferini çok seviyorum, arkadaşlarla zaman keyiflidir. Kalabalıklardan ziyade “gerçek” ve samimi insanlar favorim. Hafta sonu tamamen bana ait olsa dağlarda veya sahil kenarında spor yaparak geçirirdim! Hayatımda dengeyi sporla sağlıyorum. 🏐💪
En İyi Cevaplar