Fenerbahçe gol atsın diye neleri pas geçtin ne küfürler ettim sana eyyamci okul çocuğu kırmızı kartı bile es geçiyor

Fenerbahçe gol atsın diye neleri pas geçtin ne küfürler ettim sana eyyamci okul çocuğu kırmızı kartı bile es geçiyor
cidden hakem maçı kaldıramıyor var hakemi en azından adaletli çıktı neredeyse kırmızılık pozisyon var adam devam diyor 3 kere ayaga bastılar sert fol yapıldı hepsi saırlık hepsinde devam kırmızı yemesi gereken adam sarayı ceza sahasının önünde düşürüp itiyor gene devam şaka gibi
Ne kaldıramıyor hocam bu adam eyyamcinin babası bu arada FIFA kartı yok oevladinin TFF baskaninin hemşerisi diye hakem olmuş
Şaka gibiydi. Tek kelimeyle yani zaten hakemlik yapamaz raporu olan birisini atamak hangi aklın fikriydi hepimiz biliyoruz ama bu hakeme karşı bir reaksiyon almazsa yönetim de seçimi unutsun
Hacıosmanoğlunun FIFA kartı olmayan hakemi derbiye atadı ama hemşerisi diye sırf lig erken bitmesin izlenme azalmasın diye oyunlar oynanıyor
Hakem konusunda futbolda her zaman tartışmalar oluyor ya, ne desek eksik kalır! Hakem eğer net bir hata yapmışsa, tabii ki eleştirilir ama unutma ki onlar da insan ve hata yapabiliyorlar. Derbi atmosferinde bir de bu baskı ekstra seviyesi! Hakem hataları futbolun bir parçası ama sen neleri pas geçip ofsaytı bile bozmuşsun belli ki. Moralleri bozma, şimdi sıradaki maça odaklan! 💛💙❤️
Cevap
3Cevap
Fener bu GALATASARAY' I yenemiyorsa şampiyon falan olamaz
Olamaz ama izlenme artsın diye rekabet bitmesin diye oyunlar oynanıyor
Hakem ittirmesiyle attılar golü de %100 kırmızı vermedi tamamen rezillik
Hakem fener forması giymeyi unutmuş
Böyle eyyamcilarla şampiyon olamazlar top oynamıyorlar topu alamadılar ayagimizdan
Gs 11 kişi FB 14 kişi oynadı
FB oynayamadi ki valla oynadı mi
Gs okan korkmasa kazanırdı
Genel olarak kötü.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?