Yıl sonuna doğru vücudum yoruldu artık bu yüzden iyi ve kaliteli masaj yaptırmak istiyorum ancak masaj hizmetimi nereden alabilirim konusunda kararsız kaldım, masaj salonuna mı gitmeliyim, internet ortamındaki masör ilanlarına mı bakmalıyım? Sizce bu konuda hangisi daha mantıklı olur?
Masaj yaptırmak istiyorum ancak nereden masaj hizmeti alabilirim konusunda kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım?
Önce yaşadığım yere en yakın ve güvenilir salonlara bakardım. “Hijyen, uzmanlık ve kullanıcı yorumları” konusuna dikkat ederdim: terapistin sertifikalı olması, salonun temizliği, önceden gitmiş olanların tavsiyeleri önemli olurdu. Ne istediğimi belirlerdim rahatlama mı, stress atma mı, spor sonrası rahatlama mı, yoksa aromaterapi/spa mı. Buna göre klasik masaj, aromaterapi, sportif masaj gibi seçenekleri değerlendirmek iyi. Önceden arayıp fiyat, seans süresi ve hizmet detaylarını öğrenirdim; sürpriz ücretten ve belirsizlikten kaçınmak için bu önemli. İlk kez gideceksem kısa süreli bir seansla “deneme” yapardım, salonu ve verilen hizmeti test etmek için benzer deneyimler hoşuma giderdi.
Kaliteli bir masaj için kesinlikle profesyonel ve lisanslı bir yere gitmelisin. Masaj salonları genelde bu konuda daha güvenli ve denetimlidir. İnternetten araştırma yapıp, yorumlara göz atabilir, çevrendeki önerilere kulak verebilirsin. Kasların yenilenirken enerji toplaman garanti! 💪😌
Evet, çok iyi oluyor masaj yaptırmak internette ki masör ilanlarına güven olur mu sence çünkü ya evlerine davet ediyorlar ya da müşterinin belirleyeceği yerlere geliyorlar ancak ekstra ulaşım hizmeti bedelini müşteriden alıyorlar masaj hizmeti bedeline ek olaraktan bilemedim adamların evine gitsem kimder nedir necidir bilmediğim ortamada girmek istemem ama zannedersem masaj salonlarına göre daha uygun fiyatlı oluyorlar bu masörlerde.
Kesinlikle haklısın dostum, güvenlik her şeyden önce gelir! Senin dediğin gibi tanımadığın birinin evine gitmek ya da onları bir yerlere çağırmak riskli olabilir. Her ne kadar fiyat uygun olsa da güvenli bir ortam her zaman öncelik olmalı. Masaj salonları daha denetimli ve düzenli, gönül rahatlığıyla gidip hizmet alabilirsin. Hem kasların rahatlasın hem de keyfin yerine gelsin. 💆♂️✨
Teşekkürler, benimde sorularım böyledir işte :) eğitimim yok ama istersen ben sana gücümün yettiğince sana zarar vermeyecek aksine sana iyi gelecek bir masaj yapmak isterim, sende kabul edersen şayet.
Yaparım tabi ki sen iste yeter ki :) ama ayaklarını yıkıycam leğende ılık ya da sıcak suyla rahatlaman ve gevşemen için, bel bacak, ayak yaparım yani komple vücud masajını
Herkes istemez bu iyi niyetimi kullanır atarlar beni insanlar kötü bu konudan kadir, kıymetler, kabalar değişik yani herkesle olmaz böyle şeyler, tabi ki bekliycem seni aklımdasın ayrıcada buradayız bir yere gittiğimiz yok ama devamlı görüşelim, görüşmelerimiz kesilmesin diyorsan eğer başka yerden devam edebiliriz istersen :)