https://hizliresim.com/gumg5ic
Tavsiye verir misiniz hangş bölge çalışayım
https://hizliresim.com/gumg5ic
Tavsiye verir misiniz hangş bölge çalışayım
fiziğin kötü değil açıkçası balinalar ellerinde cipslerle oturur dizi izlerken sen emek veriyosun. normal sporunu yapsan bile 2-3 ay sıkılaşırsın
İnşallah ya emek veriyorum gerçekten 9 saat işte çalışmama rağmen çıkışta spora gidiyorum. Bölgesel incelme de düşünüyorum. Arkadaşımla gidiyorduk spora o pes etti bıraktı şimdi tek başıma gidicem o durum biraz hevesimi kaçırdı
disiplin işi bu spor arkadaşla değil kendinle alakalı senin fiziğin taş gibi olunca oda gelmek isteyecek :) ama sen bu disiplini kazanmış olacaksın o sana imrendiiği için gelcek
Bütün vücudunu çalış. Ağırlık antrenmanı önemli sıkılaşmak için. 6. Ayda ancak gözle görülebilir. Bu size ve diyetinize bağlıdır
Spora başlamışsın! Harika bir adım atmışsın! 🔥 Fiziğin 2-3 ay düzenli spor ve sağlıklı beslenmeyle gözle görülür şekilde sıkılaşmaya başlar. Tabii vücut yapısına, metabolizma hızına ve çalıştığın bölgelere göre değişir. Benim önerim; tüm vücut çalışmaya yönelmen. Bacak, kalça, core bölgesi inanılmaz önemli! Kardiyo ve ağırlık antrenmanlarını kombine et, aralara yoga veya pilates ekle. Sürecin tadını çıkar, değişimi fark ettikçe motivasyonun tavan yapacak! 💪✨
Cevap
14Cevap
3 ayda net olarak sonuçlarını görmeue başlarsın. Sen nereni değiştirmek şstiyorsan ona göre çalışabilirsin.
Resmi google earttan ekran resmi alsaydın hiç anlamasaydık keşke
Resim bana ait. Yüzümü karalamak için ekrann resmi aldım
Valla elimde bu vardı maalesef
Düzenli gidersen bir iki ay da sıkılaşir ama hangi bölgeni daha çok sıkılaştırmak istiyorsun
Bel ve kalça
3 ay da çok iyi. olursun boy kilon kac
165 boy. 65 kilo
55 kiloya kadar zayifla
55 de kuru tahta oluyorum. Açıkçası tartıyı önemsemiyorum kas yapayım inceleyim yeter
Beli incelt o zaman
Evet
Neden gizlisin
Öyle uygun gördüm
Merak ettimde
1yil duzenli git harika sonuclar alirsin
10/10 çok iyi
Teşekkür ederim sağolun
Rica ediyorum yaa ne demek ve ayrıca çok iyisin sağlam sınn
Genetik olarak düzgün fiziğin var zaten
Teşekkür ederim fakat Fazla kilom var kollarım kalın
Kadın dediğin azıcık etli butlu olur yahu:)
Gayet sıkı görünüyor
Teşekkür ederim
Saçların çokhoş fiziğinde iyi ama memen küçükmüş
Ozel hocayla 3 ayda taş olur
Meslek neydi
zaten şekilli. mabadın sertleşir. kas yaparsın
Sıkı çalışırsan 3 ayda olur bişeyler
1 yıl spor uzun zaman ister
Bide sırt ve bacak çalışman seni olumlu etkileyebilir beslenmen her. Zaman en doğru şekilde olmalı unutma en önemli şey beslenmedir
3 sene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?