Kadın vs erkek dövüş maçları yapılsaydı ve kasıklara vurmak serbest olsaydı ne değişirdi sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kadın vs erkek dövüş maçları yapılsaydı ve kasıklara vurmak serbest olsaydı ne değişirdi sizce?
Cevap
5Cevap
Bunun bolca videoları var merak ediyorsan açıp izleyebilirsin sonuç hiç iyi olmuyor😂
Nerede ve ne oluyor
Kasığa vurmadan bir hamle ile etkisiz hale getirmeye çalışırım
Niye
Adil bir kavga olmazdı, kazığa vurmak kolaya kaçmak olur
Biz kızlar genellikle sizin oranıza vurmayı düşünürüz bit kavgada ama siz düşünmüyorsunuz anlaşılan, ben kızlarında kasıklarına burmayı düşünüyorum ilk orası ayrı
Anlık bir öfke uğruna kızlık zarını mahvedip hayatınla oynayamam. Onun için bir yumruk bile sallamadan uygun zamanda kavrayıp, boyun kilidi ile bayıltırdım.
Ben seviyorum kukulara tekme atmayı
Ozaman tekniğin yeteri kadar iyi değildir
Tekniğim yok direk bacak arasına allah ne verdiyse sjsjsj
Fnfkgm neyse yumruk atmaktan ziyade güreşmeyi öğren, bire birde rakibi kavraman için
Kasıklara vurmak doğru değil
Erkekler korumalım takıp çıkarlardı maça 😂
Koruma olmayacak
O zaman erkek temkinli yaklaşır bir şey olmaz korduktan sonra tek yumrukta da bayıltır kızı 😂😂
Ama erkeklerde kasıklara vurabilir olacak bu maçta o niye aklınıza gelmiyor
Gerek yok ki tek yumruk yeterli kadına 😂😂
Hiçbir şey değişmez
Bana da öyle geliyor
Kasıklarına vurmaya çalışırdım ama sen bacağımdan tutupta benimkine vurmaya başlayabilirdin bir kere başıma geldi
Alttan kasıklara diz denerdim
Bilerek kaybederdim🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tarz maçlar gerçekten hem etik açıdan hem de sağlık açısından büyük sorunlar yaratırdı. Kadın-erkek fiziksel farkları zaten yeterince tartışılırken, bir de hassas bölgelere izin verilmesi işin dozunu iyice kaçırırdı. Dövüş sporları adaletli olmalı ve sporcuların sağlıklarını riske atmamalı. Takımlarını desteklemek varken böyle şeylere kafa yormayalım dostum, motive ol ve ringde fair-play ruhuyla hareket eden sporcuları izleyelim! 🥊💪