Evet arkadașlar hedef avrupa ise okan buruk ile olmaz. Ha hedef lig diyorsanız okan buruk ile devam. Sizce okan buruk ile yola devam edilmeli mi?

Evet arkadașlar hedef avrupa ise okan buruk ile olmaz. Ha hedef lig diyorsanız okan buruk ile devam. Sizce okan buruk ile yola devam edilmeli mi?

Okan Buruk artık miadı dolmuş eskimiş bir ilaçtır. Bu kadroyla ligde herkes şampiyon olur asıl meziyet Avrupa'da başarılı olabilmekti Okan 3 yıldır sınıfta kaldı Avrupa performansı berbat. Direkt istifa etmeli yerine Arda Turan gelmeli
Cevap
14Cevap
Önceki avrupa maceralarından ders alamamış hala, gram bi gelişme gösterememiş!
avrupa hocası değil maalesef
Bu kadro ile hangi teknik direktör gelirse gelsin Türkiye'de zaten başarılı olur. Önemli olan avrupada başarı yakalayabilmek
Gelecek isim önemli ama kovulup ligi'de kaybetme ihtimalleri de var.
Yok ya bazen ben de gitsin diyorum da bu sezon Cl fikstürünü bitirme hakkı var bence
300 milyonluk kadroyu Konyasporu yenmek için kurmuşlar :d
Bence kovsa da ne olacak gelen adamda sihirli değnek mı olacak
Hayır Okan büyük buruk basariya götürür her türlü. kalsın
Yakalar adama fırsat vermek lazım , yerine gelen daha kötü yapar bu sefer lig şampiyonluğu da kalmaz
Yerine gelende aynısı olur
Galatasaray avrupa da basari istiyorsa gercekci dusunmelidir. Gercekci davranmalidir
Çıkardığı kadro çok kötüydü
Türklerden futbol olmaz olmaz olmaz
Sen bu hangi takımın taraftarı olarak soruyorsun?
Benim için avrupa'da ki 3 takımımız da bir halt oynamıyor al birini vur ötekine! Biri köy takımı lausanne'a elenir diğeri kendi sahasında azerbaycan takımına 3-2 yenilir ama bizim Fenerbahçe sözde dünya devi olan ahı gitmiş vahı kalmış benfica'ya elenir diğeri ise avrupa'nın orta sınıf vasat takımından tarihi fark yer! Bence cevabını aldın 😅
Yahu Beşiktaş maçının ilk yarısını izlemedim ikinci yarısını 60'ıncı dakikadan itibaren izledim ve maç çok zevkli ve tempoluydu özellikle başakşehir'in golünden sonra Beşiktaş bayağı baskı kurdu. Muhteşem ikinci yarı demem neden zoruna mı gitti? Sitede zaten Galatasaray ve Fenerbahçe lobisi var ama ben buna uymam ve zorunda da değilim. Beşiktaş'ı falanda savunduğum yok lausanne gibi köy takımına elendi daha ne diyebilirim? Ben kulüp takımı tutmuyorum ister inan ister inanma...
Soru Galatasaray üstüne sen kalkmışsın hangi takımı tutuyorum diye soru soruyorsun. Milli takım diyorum kulüp takımı tutmuyorum diyorum hala inanmıyorsun. Sonra'da yok Beşiktaş maçında ki soru sorma şeklime laf ediyorsun. Yahu kardeşim sen sorduğum soruya niye cevap vermiyorsun? Okan buruk ile devam etmeli mi yoksa kovulmalı mı? Soru detayında yazdığım gibi eğer Galatasaray avrupa'da başarı istiyorsa Okan hoca ile bu işin olmayacağı belli oldu. Ha eğer Galatasaray taraftarı bana lig şampiyonluğu yeter diyorsa o zaman okan hocayla kesinlikle devam edilmeli...
bu saatten sonra zor
Bence gitmeli
Hemen bugün gönderilmeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?