Sizin için futbol demek sadece gol demek midir yoksa kurtarışlar da bi bu kadar değerli midir?

Sizin için futbol demek sadece gol demek midir yoksa kurtarışlar da bi bu kadar değerli midir?
Yahu bırak bu soruları Galatasaray dün tarihi fark yedi neredesin sen? Gel yoruma bekliyorum... Kura çekiminden sonra 8 ile maks 10 puan arasında bir puan toplar demiştim ve ilk 24'e giremez söylediklerimin arkasındayım! Bu oyunla Liverpool'dan da en az 3 yer ve ilk maç 0 puanla elenme noktasına gelir. Bana göre 8 puan bile şüpheli sanki! 😅
Herkes bi havalara girmişti yok frankfurt'u deplasmanda yener vesaire. Türk futbolu iyice geriye gitmiş. Önce Fenerbahçe sonra Beşiktaş ve milli takım şimdide Galatasaray hepsi les gibi top oynuyor! Frankfurt'ta avrupa'nın orta sınıf vasat takımlarından biri ve bu takımdan 5 gol yiyiyorsun. Galatasaray ilk 24'ü unutsun okan buruk avrupa hocası falan değil. Singo'yu sağ bek oynat davinson'un yerine değiştirme ve abdülkerim ile başla. Eğer Abdülkerim'i ağır buluyorsan neden sol stoper transfer etmedin akanji gibi? Şampiyonlar liginde önünde ki iki maçı kaybederse okan buruk'u gönderirim. Tabi hedef avrupa'da başarı ise! Yok bana anneanne ligimizin şampiyonluğu yeter diyorsa Galatasaray taraftarları o zaman okan ile devam 😅
Cevap
5Cevap
bence kurtarış yapanlar
fotografi yiycem ayip değil mi duygulaniyoruz
İkisi de değiştirir ama kaleci sanki bir tık daha önemlidir.
galatasaray ve fenerbahçenun Haçemler Belirliyi
Galatasarayin En Skandal Maçi Rizespor Maçiydi 2-3 yenilmenuz gerekiyidi
Fenerunda en sigandal Maçi Trabzonspor Maçiydi
Eğer o goller sayılsaydı gidişat daha farklı olabilirdi ama kesin yenilir miydi orasına net bişey diyemeyiz çünkü kalite farkı bir şekilde kendini belli ediyor bak yenilmez demiyorum o maçı kaybedebilirdi de sezon içerisinde illa ki bi kayıbı olacaktır fakat genel olarak ligde diş geçirebilecek fazla takım yok
Bir Rizeli Trabzonsporli Olarak
(Trabzonspor Dışında) Samsun Göztepe Konya Rizespor Zor Deplasmanlar olur İstanbul Takımlarına
Rize İyi Kadro Kurdu İlk 5'e girer bence
Samsun Geçen Seneki Kadar İyi Değil
1) gs
2) fb
3) TRABZONSPOR
4) Göztepe
5) Çaykur Rizespor
6) Beşiktaş
7) Samsun
İlk 7 böyle olur
Kurtarış yapanlar...
Skor üretmezsen istediğin kadar kurtarış yap