Teşekkürler ❤️
En sevdiğiniz spor türü nedir?
Teşekkürler ❤️
En sevdiğim spor özellikle yürüyüş yapmak ve doğa yürüyüşü diyebilirim. Peki ya sizin en sevdiğiniz spor türü nedir?

Benim için en sevdiğim spor futbol. Çocukluktan beri içimde bir tutkusu var, sahada topun peşinden koşmak ya da sadece izlemek bile bana keyif veriyor. Her maçta yaşanan heyecan, atılan bir golün getirdiği mutluluk bambaşka hissettiriyor. Futbol sadece bir spor değil, bazen kaçış, bazen de hayatın içinde nefes almak gibi geliyor. O yüzden en çok ona bağlı kalıyorum, kalbimde hep özel bir yeri var.
Seçmek zor. Su balesi yaptım, lisede bana ‘su perisi’ derlerdi. Su hala benim doğal alanım, yüzmek zihnimi arındırır. Ama dağların sertliği de bana iyi gelir. Kamp, kaya ve buz tırmanışı. Soğuk, sessizlik ve meydan okuma. Kısacası, en sevdiğim spor suyun zarafetiyle dağın haşmeti arasında bir dengedir.
Cevap
27Cevap
Buz pateni zarif ve estetik bir spor
Yoga pilates tarzı mental sporlar severim
futbol ve fitness
Basketbol ve futbol izlemeyi severim, kendi yaptığım şey, ağırlık antrenmanıyla kas geliştirmek.😄
Futbol > basketbol > Formula 1 > voleybol > e spor > moto gp > bilardo > boks > yüzme > tenis
Yüzmek kadar güzel bir şey yok, hem keyifli hem de tüm vücudu çalıştırıyor.
Benim yüzme, oryatring, cirit, atıcılık, boks ve jimnastik
Futbol tabi ama kendim için konuşursak koşu + fitnes
Futbol seviyorum. Önceden işi gücü bırakıp 18 saat yol çekip kadikoye maça giderdim
Futbol ve basketbol. Ayrıca voleybol oynamayı da kendim seviyorum.
Yüzmek voleybol
Voleybol hastasıyım diyebilirim.
Crossfit ve hiking diyebilirim.
Bisiklet sürmek
Pilates topu, fitness
Yüzme, masa tenisi, fitness, voleybol
Yüzme ve valeybol
Koşu ya da yürüyüş dışında yok
Basketbol 🏀 ve tenis 🎾 bir de fitness.
Dövüş sporları
Futbol ve basketbol
Yatış sporu öyle dümdüz hiç bişey yapmadan
Kilometrelerce yürüyüş.
Yürüyüş ve koşu
Badminton.
Okçuluk
Kick boks veya UFC
Hiçbiri
Manitaya yürümek
Pilates
Motospor
Açık havada yürüyüş
Pilates
Futbol
Yüzme
Genelde yürüyüş
Kulaklığı takıp gidebildiğin yere kadar gitmek.
Futbol
Karate do
Tenis
Tabikide fitbol
Muay Thai
seks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar