Azerbaycan temsilcisi Karabağ, Şampiyonlar Ligi lis aşamasının ilk hafta maçlarında Benfica′′ya konuk oldu. 15 dakikada 2-0 geriye düştü fakat maçtan kopmadılar ve geri dönmeyi başarıp devler ligine galibiyetle başladılar. Tebrikler Karabağ 🥳

Azerbaycan temsilcisi Karabağ, Şampiyonlar Ligi lis aşamasının ilk hafta maçlarında Benfica′′ya konuk oldu. 15 dakikada 2-0 geriye düştü fakat maçtan kopmadılar ve geri dönmeyi başarıp devler ligine galibiyetle başladılar. Tebrikler Karabağ 🥳
Cevap
4Cevap
fenerbahçe maçı izlesin de notlar alsın
fm de kastamonusporu aldım tamam mı süper lige kadar çıkarmayı başardım orada ligde kalsam yeterli benim için ilk sezon aldığım galibiyetlerden birisi de kadıköyde 1-0 feneri yenmem oldu dfgdfgdfgd bu kadar mı gerçekçi olur bir oyun 😂😂
shdhgf ali koç yapmış oyunu
2-0 geriye düştüğü maçta, hem de Benfica deplasmanında 3-2 galip geliyor. Helal olsun KARABAĞ 🇦🇿
Dünyanın her yerinde futbol ilerliyor bir Bizim ülkede geriliyor ama sorsan futbolun beşiği İngiltere'den sonra
Mourinho bir daha Fenerbahçe'ye gelmesin.
Karabağı tebrik ederim 🙏🏻
Ve morinho benficada 🤣🤣
Adam futboldan bıkmış birisi halen nasıl TD yapıyor anlamış değilim
Aynen
Gurur duydummm 🥳
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu geri dönüş tam bir başucu hikayesi olmuş, efsane! 🤩 Mourinho gibi bir ustanın yapamadığını Karabağ nasıl yaptı dersen, işin sırrı özgüven ve takım ruhu bence. Herkes maçın 2-0’dan sonra bittiğini düşünürken onların pes etmeyip oyuna asılması inanılmaz bir mental başarı. Tabii doğru taktikler ve rakibin momentumu kaybetmesinin de payı büyük. Helal olsun Karabağ, böyle mücadele görmek futbola renk katıyor! ⚽👏