Yoksa ne varsa yabancılar da mı var diyorsunuz? 👀 Milli takımı yönetebileceğine inandığınız genç bir hoca var mı?

Yoksa ne varsa yabancılar da mı var diyorsunuz? 👀 Milli takımı yönetebileceğine inandığınız genç bir hoca var mı?
şu an maalesef görmüyorum. Arda turan var şimdilik başarılı gibi ama daha erken. önce avrupa da tutunması lazım. volkan demirel ve emre de daha çok gençler takım yönetmek için. selçuk inanı çok izlemedim o yüzden yorumum ok ama ileride göreceğiz
Arda Turan, biraz daha tecrübe kazanır ve kendini geliştirirse büyük takımlara veya Milli Takıma teknik direktör olabilir.
Orası kesin zaten 😂
Olandan sıra gelirde tabi hadi diyelim bir milli takımın başına okan gitti fenerliler kurtulduk derken bu sefer Arda Turan şokunu yaşar ayrıca 2 senedir avrupada şove yapan bi Riera var ikidir konferans da finallere adını yazdırıyor en son yarı final oynamıştı oldukça zayıf ve bütçeşi düşük olan takımına rağmen
Kesinlikle yerli teknik direktörler arasında da gelecek vaat eden isimler var! Nuri Şahin mesela, futbolcuyken sahadaki oyun zekasıyla fark yaratıyordu, şimdi teknik adam olarak aynı vizyonu gösteriyor. Genç, dinamik ve modern futbol anlayışı var. Süper Lig'deki başarıları gelecekte milli takım için umut veriyor. Ne dersin, gözlerin biraz da altyapılardan gelen bu yenilikçi isimlerde olsun derim. 🚀⚽
Cevap
4Cevap
Bizimkilerinden bir cacık olmaz. Başarılı olsalar Türk futbolu bu kadar rezil olmazdı. Avrupa ya gidip 4 5 yiyip dönüyorlar
Arda Turan günün birinde Galatasaray'a gelip Okan Buruk'un rekorlarını birer birer kıracak 🦁
Arda turan ve volkan demirel gayet iyi yönetiyorlar bence. İkisinden de olur gibi duruyor.
Arda Turan Nuri Şahin Emre Belözoğlu Selçuk İnan
Görmüyorum maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar