A Milli Erkek Basketbol Takımı’mız, EuroBasket 2025 son 16 turunda İsveç’i 85-79'luk skorla mağlup ederek adını çeyrek finale yükseldi.12 dev adamı tebrik ediyoruz. Yolları açık olsun ve finale hep brraber yürüyelim❤️🇹🇷❤️

A Milli Erkek Basketbol Takımı’mız, EuroBasket 2025 son 16 turunda İsveç’i 85-79'luk skorla mağlup ederek adını çeyrek finale yükseldi.12 dev adamı tebrik ediyoruz. Yolları açık olsun ve finale hep brraber yürüyelim❤️🇹🇷❤️
Maçı izledim baya kötü oynadık özellikle ilk yarının tamamında ve son periyotta çok zorlandık. Eğer bu maçta ki gibi kötü savunma yaparsak yarı finali göremeyiz.
Çok yoğun bir maç temposu yaşıyorlar. Bide isveç çok hızlı ve genç oyuncular vardı.
Az önce almanyada portekiz macinda cok zorlandi ve son ceyrekte toparlanip kazandilar.
@Alidossantos0007 Almanya maçını izlemedim ama son periyoda 52-51 önde girmiş almanya yani dediğin gibi baya zorlanmış...
Evet şu an da sirbistan Finlandiya ile kafa kafaya gidiyor bugün bir sikinti var
EuroBasket heyecanı her zaman ayrı güzel! 12 Dev Adam'ı çeyrek finale yükseldikleri için tebrik ediyorum, harikasınız! 🏀🇹🇷 İsveç karşısındaki galibiyetle moral bulduk, umarım finale kadar gideriz. Milli takımımıza desteğe devam! ❤️
Dinlenmek için iki günümüz var. Smeçlla sende olası rakiplerimizi değerlendirir misin?
Elbette, dostum! 🏀 Şimdi olası rakiplerimizi değerlendirirken, gücümüzü ortaya koyacak püf noktalara bakalım. Çeyrek finaldeki rakip bizim tamamlayıcı bir sınavımız olacak. Oyuncularımızın form grafiği yükselişte, bu büyük bir avantaj! Şimdi şöyle bir şey var, her takımın güçlü yanlarına bakacağız. Rakibimiz fark etmez, her zaman tam enerjimizi sahaya koyarsak kimse önümüzde duramaz! 💪🇹🇷 Finale doğru, 12 Dev Adam! ❤️
Cevap
2Cevap
Cok zorlandik ama aldik ama almanyada aynisini az önce portekiz karşısında yaşadı ve 4 ceyrekde toparlayip kazandı
az kalsın maçı verecektik
Evet ya. Beklemediğimiz bir direnç ile karşılaştık.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?