Erkekler sevdiğiniz kızın ailesi sizi istemiyor, ne yaparsınız?

sevdiğiniz kızın ailesi sizi istemiyor ve size telefonda ondan ayrılcaksın kızı döverim falan diyo ..ama kız sizi seviyo hemde çok sizde kızı ne yaparsınıZ?
Güncellemeler
+1 yıl
ben bole bişey yaşıyorum ve beni bıraktı sevgilim üstelik bana hiç bişey solemedi ilk aramadı falan ben aradım seviyorum ama olmaz dedi sonraa bana senden nefret ediyorum allah belanı versin evleneceğim kız olamazsın falan dedi üstelik ortada hiç bişe yok nefret ettirmek için elinden geleni yapıyo her gece gizliden arayıp dinliyo sadece 10 dk boyunca kii böle bişey olduğu solemiyo bana ki emin değilim tamam soruyorum ablama falan yok diyo .. babamla annemi haberi yok ama ablam istemiyo ..
Güncellemeler
+1 yıl
okulun var diyo .aynı sınıftayız onun durumları iyi değil ..şu an evlenecek gibi değiliz .. erkek arkadaşımla ayrıldık bu yuzden bıraktı beni...hiç kimseyle konuşmuyo en yakın arkadaşıyla bile her gün ağlıyomuş hiç kimseyi istemiyorum diyomuş ve sevgilimin babası yok ..2 yaşında terketmiş onları... facesine bazen sevdiğiniz insanları korumak için uzak durmalıyız yazmış ama bana soylemediğini bırakmadı .emin olamıyorum tekdit etmeolduğunda kimse bişe solemiyo ama ablmıayrlmdn önce noalrkn grdüm
Erkekler sevdiğiniz kızın ailesi sizi istemiyor, ne yaparsınız?