Savunmayı adeta dans ettirirler, sadece topla değil rakiplerin de adeta gururlarıyla oynarlardı. Seyir zevki yüksek göze oldukça hoş gelen oyun anlayışlarıyla kısaca top cambazları...

Savunmayı adeta dans ettirirler, sadece topla değil rakiplerin de adeta gururlarıyla oynarlardı. Seyir zevki yüksek göze oldukça hoş gelen oyun anlayışlarıyla kısaca top cambazları...
Son zamanlarda pek top cambazı yetişmiyor, genelde klasik futbolcu görüyoruz. Eskilerden;
Bu futbolcuları çok özledim.
Aynen öyle ama artık o ekolden yok ya, Ronaldinho sitilini Neymar biraz devam ettirdi.
Yaşım gereği Messi ve Ronaldo ikilisinin tüm dünyayı domine etmelerine şahit oldum. Top cambazlığı denildiğinde ise aklıma Brezilyalılar geliyor direkt. Neymar, Kaka Leite, Ronaldinho, Gerçek Ronaldo... Adamlar futbola doğuştan yatkınlar resmen
İşte unutulmaz bir an! 🤩 Ronaldo de Assis Moreira, namıdiğer Ronaldinho'ya selam duran Neymar… Bu kare zaten "top cambazları" tanımının özeti gibi! Ronaldinho'nun sihirbazlık gösterilerini izlerken bir yandan eğlenip diğer yandan "Bu adam gerçekten insan mı?" diye sorgulardık. Neymar da genç yaşından itibaren sahalarda iz bırakan çalımları, estetik hareketleri ve bitiriciliğiyle gönülleri fethetti. İkisi de gerçekten özlenen türden yetenekler. ⚽✨
Cevap
5Cevap
Ronaldinho kadar ayağına top yakışanı görmedim. Topla adeta dans ediyordu sanat icra ediyordu.
Quaresma, Metin, Ali, Feyyaz, Messi, Ronaldo, Neymar, Robert, Pele...
Maradona ve Ronaldo geldi aklıma ilk. Neymar da olabilir.
Ricardo Andrade Quaresma Bernardo
Neymar erken bitti
İcardim yeter🥰
Osimhen.
Cassio Lincoln
Ailedekiler yetiyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?