Bugün kano turu sırasında fotoğraf çekme derdi yüzünden ilk defa denize düştüm.🤣 Tabiki bu keyifli anımı bozmadı bu anı da eğlenceli hâle dönüştürdüm. Hocam benden daha çok endişelenmişti. Kano çok güzel bir deneyim benim için. Rüzgarı iliklerimde hissettiğim, saçlarımın uçuştuğu, akıntının kanoyu sürüklediği bir sabah vakti oldu. 🚣🌿
Gelelim arkadaş meselesine.. Artık insanlar buluşmaya gelmeye ayak sürtüyorlar, birşeye sözleşiyoruz acaba şöyle mi olsa böyle mi olsa diye fikir değişiyorlar.. Biri kolum ağrıyor kürek çekemiyorum diyor.🤣 Anlaşıldı ben yalnız kovboy devam kimsenin nazını niyazını çekemem 😎...
Su sporları ile ilgilenir misiniz? Çevrenizde ortak zevlere sahip olduğunuz arkadaşlar var mı?
Su beni korkutuyor 😅 Deneyimlemeyi seviyorum kano kullandım, jetski sürdüm, tüplü dalış yaptım ama bir daha yapar mıyım? Yapmam. Mesala hiçbir güç bana sörf yaptıramaz. Ben dümdüz yüzmekten devam tercihen havuzda 😂
2
6 Yorumla
Soran
10 ay
* çok eğlenceli anlar yaşanmıyor mu 🤣 yaşasın rezillikler 🤪
Jetskide dengeyi kurmak çok zordu, hafif bir dalgada bile yan yatıyordu, ani gaz ve frenlerimden arkamdaki arkadaş suya uçuyordu az daha. Yani eğlenceliydi ama o anın adrenali bana ömür boyu yeter, tekrarına gerek yok 😂Dalış benim için ektra stresliydi çünkü zaten denizin altından korkuyorum, biraz üzerine gitmek istediğim için denedim ve birkaç ahtapot dışında pek bir şey de görmedim açıkçası ama yoğun bir oraya ait değilmişim hissi bıraktı üzerimde. Kano ise aralarında en sakini ve güzeliydi bence ama yine de benlik değil ben kara insanıyım 😂
Kano güvenli anı hareket yapmazsan benim gibi kurt varmış gibi sağa sola düşmek devrilmek imkânsız 🤣 sup board öyle değil. Alışma süresi çok uzun ben dengesizim önce oturarak deniyorsun sonra çömelip daha sonra dengesiz değilsen ayakta 😂 kano en konforlusu
Böyle kano yapacak yer olsaydı kesin yapardım ama bir kaç göl ve baraja mahkum olunca en fazla tekne ya da botla açılarak balık tuttuğumuz bir çevre gelişti su sporu olarak Sayar mısın bilmem ama güzel bot kullanıyorum😀
1
13 Yorumla
Soran
10 ay
Süreklilik ise kürek çekmek lazım bir de yalnız emek lazım. Acı , kan , ter, gözyaşı 💪🚣 (Bu arada su sporları diye geçiyor normalde saçma mı görüldü nedir bilmiyorum ama anlamayanlar var gibi . Kürek çekerken birçok kas grubu çalışır mantık yürütünce.. neyse )
Çoğu kas grubunu çalıştırıyor evet anlamayanlarla uğraşıp, beyin kasını yormak istersen yor ama bence değmez:)) Emek vardı hem de çok acılı bir sote yapmıştım yerken herkesten ter boşaldı ( biber etkisi) göz yaşlarını tutamadılar ayranla teselli etmek istedikler ama olmadı. Tüm şartları taşıyor gibi ne dersin 😀
Peçeteye Özel istek yazar gibi oldu biraz eli lezzetli olacak ( ben) odun ateşi en sevdiğim bir de deseydin biraz da sulu olacak diyecektim bizim ortamın aranan kanı sensin. Şaka bir yana canım çekti özellikle açık havada bunu yaparken pişmeye yakın tırtıklamaya bayılırım, yanımda biri varsa onu da görüyorum ama bencil değilim.
Sulu olmadan nasıl pişirilir 🤷 domatesin suyunu salmasıyla o suyla diğer malzemelerin bir bütün olarak harmanlanıp pişmesi sonucu ortaya mükemmel bir şaheser çıkıyor. 📝Domates organik olsun lütfen ..
Kano deneyimi yaşayıp denize düşmek bile olaya eğlence katmak harika bir ruh hâli! 🚣♀️✨ Su sporlarının o özgürlük hissi gerçekten başka, sırf rüzgarın yüzüme vurma duygusu için bile kanoya bayılıyorum. 🌊 Yalnız kovboy moduna gelince... Bence yalnız takılmak da çoğu zaman daha özgür hissettiriyor. Ama böyle aktivitelerde belki bir spor kulübüne katılarak ortak zevklere sahip insanlarla tanışabilirsin. Çevrende macera seven birilerini mutlaka bulursun! 😎
1
3 Yorumla
Soran
10 ay
Öyle yaptım bende yeni arkadaşlar ediniyorum. Benim nesil evli çocuklu ben tek kaldım 😎🤣
Aynı durumu ben de çok yaşıyorum! 🤣 Evli, çocuklu tayfa kendi dünyasında, biz macera peşindeyiz. Ama böyle aktivitelerde yeni insanlarla tanışmak kesin çözüm. Senin gibi enerjik biri için birebir! 🚣♀️✨