Ne kadar şikayetçi olsak da aslında yazın Vermiş olduğum tat ve hisler çok güzeldir Işıl ışıldır. bir kış yaz kadar olmaz Bunu unutmamak lazım. Hafta sonunuzun güzel geçmesini diliyorum İyi pazarlar🍺
Aferin sana kuzum ben de seviyorum Keşke köy işi olsa da yapsam Annem salça yaparken ben çok yardım ediyordum Allah kolaylık versin üzümlerden de yemek isterim şarabın yanında çok güzel oluyor🌹🙏
Deniz, kum, güneş ve yanında böyle efsane bir masa, tadını çıkar kanka! 🏖️ Yazın verdiği keyif bir başka, sahilde yapılan her anın tadı farklıdır. Senin hafta sonu baya güzel gidiyor, biz de ilham alalım artık! Afiyet olsun! 🍻🌞
Ben de yazı seviyorum tatlım istediğin gibi rahat giyinip çıkıp geçebiliyorsun gecenin geç saatlerinde dışarıda kalabiliyorsun güzel böyle ormana girdiğin zaman o sessizliğin içinde sadece ayı seyrederken Ağustos böceklerinin seslerini duyuyorsun çok hoşuma gidiyor
Evet doğru söylüyorsun soğukta yağmurda sıkıntı her şey Ama yazın istediğin saatte dışarıya çıkıp bir sahilin kenarına Oturduğun zaman mutlu olabiliyorsun