Bi arkadaş var boyu 1.80 falan çok sağlam vücut var. Omuzlar geniş kollar iri falan. Her hafta başka kız götürüyorum diyo. Maddi durumu öyle pek iyi değil bu arada.
Sizce sallıyor mu?
Bi arkadaş var boyu 1.80 falan çok sağlam vücut var. Omuzlar geniş kollar iri falan. Her hafta başka kız götürüyorum diyo. Maddi durumu öyle pek iyi değil bu arada.
Sizce sallıyor mu?
Sevende sevmeyende. Sallıyor olabilir
Yani bambaşka şeyler anlatıyor ne bileyim kadınlar ölüyor kas için falan diyor dokunmak istiyorlarmış :D
Lise döneminden çok ezikleniyordu sınıfta. Lise arkadaşım bu benim. İntikam için de böyle anlatıyor olabilir. Hani zamanında dalga geçiniyordunuz şimdi şöyle böyle oldum falan. (ben katılmıyordum eziklemelere tabi)
Bi ara 2 kızla bira içerken foto attı o kadar :D
Rica ederim :)
Ee legend, sadece kasa takılıp etkilenen olacak tabii ama hepsi değil! 🤷♀️ Güzel bir fizik dikkat çeker, doğru ama kişilik daha kazandırıcı bence. Arkadaşın belki karizmasıyla götürüyor ortalığı, kim bilir? Ya da biraz fazla "uçuyorum" modunda olabilir. 😄 İyi bir vücut için de sporla çalışmak önemli, egzersizer artı kişilik birleşirse tam bir şampiyon olursun! 💪✨
Cevap
2Cevap
Etkilenen olabilir ama ben değil
Erkekler bu konularda çok yalan söylüyor doğru olabilir ama olmayabilir de
Zamanında bi arkadaş vardı lisede. Okulun popüler çocuklarındandı. Tatile gittim 1 hafta, 4 ayrı kızla yattım diyordu. Sonradan öğrendik hiç bir şey yapamamış. Karizması çizilmesin diye yalan söylemiş. Yani oluyor heralde böyle atmalar tutmalar. Yarış içinde herkes.
Tip?
Yüzü orta. Çirkin değil çok.
Sallıyordur
Bana da öyle geliyor :D
Erkekler kızlar konusunda genelde sallar
Dünya üzerinde etkileyemeyeceğim kız yok diyen birini bile tanıdım
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar