Selamm lütfen saçma sapan cevaplar yazmayın. Kilom çok yok ben mmemnunum ama göğüslerim çok büyük yani genetik olarak böyle annemin anneannemin de böyleydi ve benimde çok büyük. Sporla ya da doğal yollarla masajla vs bir şeyler küçülür mü lütfen yardımcı olur musunuz. Ameliyat olacak param yok ve korkuyorum da
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılyt'dan egzersizlerle toparlayabilirsin ben baya yapmıştım etkisini gördüm, daha dolgun oluyor sarkıklığı az da olsa gidiyor ama büyüklüğüne çare yok gibi maalesef...
kilo verirsen düşük bi ihtimal de olsa küçülebiliyor tabi kişiden kişiye değişir. benim kilomla bir problemim yok ama son zamanlarda baya zayıfladım ani kilo kaybıyla o bölge de biraz eridi, gözle görülür çok büyük bir fark yok ama hissediliyor en azından daha rahatım artık. kuzenimin de böyle olmuştu, eskiden gereğinden fazla kiloluydu şu an çok zayıf ve çok kilo verdiği için 90 dan 75 e düştü sen düşün 😅15 Yorumla
Soran1 yılBana o egzersiz videolarını atabilir misin rica etsem
- 1 yıl
https://youtu.be/nK3MJC8npKI?si=ntOc8iDB6Z1sJL3X
zaten bunun için yapılan egzersizler kısıtlı, bu videodaki kadın nerdeyse hepsini göstermiş ben buna bakarak yapmıştım pek faydası yokmuş gibi duruyor ama okuyor gerçekten belli bir süre istikrarlı bir şekilde yaparsan 2 hafta içerisinde sonucu farketmeye başlarsın
Soran1 yılÇok çok teşekkürler gerçekten çok sağol
- 1 yıl
yt'a göğüs diklestirme/toparlama ezgersizleri yazarsan kendin de bulabilirsin benzer videolar.
- 1 yıl
rica ederim bu arada ezgersiz uygulamaları da oluyor 🌸
En İyi Cevaplar
1 yılherkes küçülmez demiş ama, göğüs dediğin şey aslında bir yağ tabakası. kadın yüzücü ve atletlere bakarsan (siyahiler hariç) büyük göğüslü olmadıklarını fark edersin. sporla küçülür yani. du bi chatgpt'ye danışayım bilimsel yönü ne bunun.
Kadın Göğsü Neden Küçülür?
Kadın göğsü büyük oranda yağ dokusundan oluşur. Spor yaparken özellikle kardiyo ve yoğun fiziksel antrenmanlar, vücutta genel yağ oranını azaltır. Vücut yağ oranı azaldığında, doğal olarak göğüsler de küçülebilir çünkü göğüste bulunan yağ dokusu da azalır.Yüzücüler ve Atletler Neden Genellikle Küçük Göğüslü?
Profesyonel kadın sporcuların birçoğunda daha küçük göğüsler görülür çünkü:Düşük vücut yağına sahiptirler: Özellikle üst düzey sporcular %15-20 gibi düşük yağ oranlarına ulaşabilir.
Kas kütleleri yüksektir: Göğüs altındaki kas (pektoral kaslar) gelişse bile bu, göğsün daha sıkı ve daha küçük görünmesine neden olabilir.
Genetik faktörler: Bazı kadınların genetik olarak daha küçük göğüsleri vardır.
Adet döngüsü ve hormonlar: Yoğun antrenmanlar bazen hormonal değişikliklere neden olarak östrojen düzeylerini etkileyebilir, bu da göğüs boyutunu etkileyebilir.
Ne Tür Sporlar Göğsü Etkiler?
Kardiyo (koşu, bisiklet, yüzme) ➝ Yağ yakımını artırır, dolaylı olarak göğüs küçülmesine neden olabilir.
Ağırlık çalışmaları (özellikle göğüs kasları) ➝ Göğüs bölgesini sıkılaştırır, toparlar ama hacmi çok artırmaz.
Yüzme ➝ Tüm vücut çalıştığı için yağ oranını düşürür, ayrıca göğüs kaslarını geliştirir.31 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler
Evet, büyük göğüsler spor yaparken özellikle koşu, zıplama gibi hareketlerde sarsılmaya ve rahatsızlığa neden olabilir. Spor sırasında uygun destekleyici sütyen kullanmak göğüslerin sarkmasını ve küçülmesini önlemeye yardımcı olur. Ancak düzenli egzersiz, özellikle kilo kaybı yaşanırsa göğüslerde küçülme olabilir çünkü göğüs dokusu yağ içerir. Yani spor direkt büyük göğüsleri küçültmez, ama kilo verdiğinde veya destek alınmazsa göğüsler daha küçük görünebilir.
Sen spor yaparken nasıl rahat ediyorsun?
02 Yorumla
Soran1 yılRahat edemiyorum ki sallanıp duruyor ve bi süre sonra acıyor mesela zıplayıncawya da sallandikca
Spor konusunda 1,5b cevap paylaştı. Selam. Göğüslerin kendi yapısına ait yağları vardır. Spor yapmak veya diyet yaparak o yağ dokusundan kurtulmanız zor. Sarkma durumundan şikayetçiyseniz eğer spor ile göğüs kaslarını geliştirmek, göğüslerin dik durmasına olanak tanır.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Doğal yollarla maalesef göğüslerinizi küçültmek mümkün değil ama sporla göğüs dokusunu sıkılaştırıp daha fit bir görünüm sağlayabilirsin 🏋🏽♀️. Kardiyo egzersizleri ve ağırlık çalışmaları dengede tutmanı sağlar. Genetik olduğu için tamamen küçültmek zor ama destekleyici sütyenlerle rahat edebilirsin. Hadi spora! 🧡
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
39Cevap
1 yılHayır çok küçülme olmaz fakat yaptığın spor ve doğru egzersizlerle göğüslerin daha diri ve formda olur, belli bir miktar küçülebilir, yani sporun etkisiyle daha biçimli bir hal alacağı için o büyüklük seni rahatsız etmez.
17 Yorumla
Soran1 yılHmm evet şu an biraz şekilsizler
Soran1 yılTeşekkürler
- 1 yıl
Hmm spor daha diri bir hale getirir ve biçimlendiri, öyle bir katkısı olur fazlasıyla. Ayrıca az da olsa küçülme de sağlar, vücudun yağ yaktığı için. 🙈😍
Soran1 yılUmarım toparlar bjraz olsun ya teşekkürler yardımcı olduğun için
- 1 yıl
Rica ederim, zevkti, bir şey yapmadım ki :)
Soran1 yılAhah çok tatlısın teşekkürler
- 1 yıl
Yaaa sen de çok tatlısın, sıcacıksın. ❤️
1 yılmemenin %70 i yağ dokusundan oluşur
egzersiz sırasında yağ yakımı her insanda farklılık gösterebilir
kimi insanın yağ yakımı yüzünden başlar kimisi ise basen bölgesinden bacaklarından başlar
bu yağ yakımı memedeki yağlanma oranını düşürüp memeyi küçültebilir
ama tek bir kötü yanı vardır yağ oranı azalan meme sarkabilir
fakat yine de sporla bu sarkma gözle görülebilir derecede düzeltilebilir00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılo dediğin iş öyle olmuyor maalesef, çok kilolu isen eğer ama kilo verirsen bir miktar küçülür
115 Yorumla
Soran1 yılÇok kilolu değilim yani versem veririm birazcık fazlam var evet ama seviyorum kendimi böyle sağlık sorunu da yok o yüzden bilmiyorum yani
Cevap sahibi1 yılbüyüklük derken ne kadar bir büyüklükten bahsediyoruz burada?
Soran1 yıl95c
Cevap sahibi1 yılc cup birde, büyüklermiş evet. spor yaparken bile sıkıntı oluyordur
Soran1 yılKoşarken yürürken bile
Cevap sahibi1 yılevet bilirim o durumu eski sevgilim de çok şikayetçiydi bel ağrısından falan da. biraz kiloluydu o sporla birlikte biraz zayıflayınca bir miktar küçükme oldu ama senin tahmin ettiğin şekilde öyle çok rahat edecek kadar küçük bir meme haline gelmez. 90lardan aşağı inmez
Soran1 yılBir iki beden kuculmez mi en azından ya böyle mesela 10 kilo filan versem biraz olsun kuculmez mi
Soran1 yıl@Gizliicocukkk teşekkürler
Cevap sahibi1 yıl@Gizliicocukkk yaa dostum bir fikrin varsa git soruya cevap ver veya git az ötede küçült, ne kadar kafa açtın
Cevap sahibi1 yılo şekilde düşer evet beklentin çok büyük değil ise
Soran1 yılBeklentim büyük aslında ama yinede idare ederim o kadarcik küçülse bile
Cevap sahibi1 yılo şekilde evet küçülüyor bir miktar değişikliği anlayabiliyor dışarıdan bakanda. tamamen küçültülebilir bir şey olsa tahmin edersin ki kadınlar bıçak altına yatmak istemez sırf küçülteyim diye
Soran1 yılDoğru haklısın çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için
Cevap sahibi1 yılspor olayı ama kolay bir süreç değil ona göre baya yediğine içtiğine dikkat etmen lazım belli bir plan lazım, ve en önemlisi istikrar lazım. profesyonel olarak bir destek almadan internetteki kürlerle zayıflayıp internette milletin kafasına göre şunu yap bunu yap demesine göre spor yapma
Soran1 yılEvet haklısın bi spor salonuna gitmeyi düşünüyorum aslında ben spor yapmayı çok seviyorum ama işte biraz beslneme de sorun var
1 yılKüçük göğüsleri doğal yollarla büyütmek mumkun laki n büyük göğüsler kesinlikle doğal yollarla kuculmez
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler 🥺
1 yılben ameliyat olmuştum çekilecek dert değil önermiyorum hiç... kuzenimin 90 beden memişleri vardı canan karatayın dukan diyetini yapınca yumruk kadar kalmıştı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBirazını bana ver 😅😂 şaka bi yana kilo sorunun yoksa ameliyat dışında küçülmez gibi, boyun bel ağrısı mı yapıyor neden memnun değilsin
31 Yorumla
Soran1 yılSırtım çok ağrıyor ya yemin ederim imkan olsa veririm
Bence küçülür çünkü kilo verince gerçekten vücudun her yeri etkileniyor kilonu beğeniyorsun madem o zaman kas gücünü artıracak egzersizler yap
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBir 6 ay ağırlık ve göğüs egzersizleri yap belli olur. Genetik ne kadar etkili olur net bir şey demek mümkün değil şekil alıp degisebilir değismeyebilirde. Ama göğüs yağ yapısı oladigu için değişmesi yüksek ihtimal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKilon yoksa, göğüslerin genetiği öyledir. Ancak ameliyat ile küçüldürebilirsin, sigorta karşılıyor bunu eğer sağlık nedeni ile yaptığını ifade edersen. Sırt ağrısı gibi sebepler, karşılama için yeterli oluyor ama doktor raporuna ihtiyacın var.
00 Yorumla
1 yılGöğüs yapisinin çoğunluğu yağ dan oluşuyorsa evet ama genelde küçülme yapmaz obeziteye yakın bir kiloda değilseniz daha toplu durmasını sağlar
00 YorumlaEvet etki eder biraz üst bölgeni calıştır ufak ağırlıklarla
10 Yorumla
1 yılSporla küçülmez. Hormon testi yaptırıp diyetisyenle görüştün mü?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayYağ kaybedeceğiniz için küçülme gözlenebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet, düzenli egzersiz ve kilo kaybı göğüslerde küçülme sağlayabilir ama genetik de etkili olur.
00 Yorumla
1 yılDevlette ameliyatı ücretsiz yapıyorlar
05 Yorumla
Soran1 yılAa gerçekten mii bunu bilmiyordum
- 1 yıl
Evet plastik cerrahiye randevu alırsanız yardımcı olurlar
Soran1 yılTeşekkürler
- 1 yıl
Geçmiş olsun
Soran1 yılSağolun
Büyükse lütfen karışma
07 Yorumla
Soran1 yılNeden
Soran1 yılDeğil aslında o kadar da
Soran1 yılBilmiyorum bakalım
Soran1 yıl95c
1 yılBölgesel egzersizlerle toparlanıyor
10 Yorumla- Spor konusunda 14,1b cevap paylaştı.
11 ayKiloya bağlı aslında
00 Yorumla Kasa dönüşür biraz küçülür
00 Yorumla
1 yılGetirde biraz elime yüzüme süreyim
00 Yorumla
1 yılHalledebilirim ama programa uyarsan
00 Yorumla
1 yılAksine dah çok buyutursun ama sıkılaşma olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılküçülebilir ama yağ oranı önemli. göğsünde yumuşak yağ dokusu mu çok sert et mi
00 Yorumla
1 yılSporla küçülür.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMillet böyle bir şey arıyor.
01 Yorumla
Soran1 yılNasıl
Gizli Üye(25-29)1 yılinatcı bırı mısın?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir miktar evet yağdan dolayı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKilo vererek küçültme olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSporla kilo verirsen küçülür
00 Yorumla
1 yılZannetmiyorum boş ver olduğu gibi kalsın
07 Yorumla- 1 yıl
@hazpesindebiri hayirdir 🤨
- 1 yıl
Şer ile işim yok kardeş sana hayırdır esas?
Soran1 yılTeşekkürler
Soran1 yıl@Yoldaştamer?
- 1 yıl
Rica ederim. Birçok kişi senin aksine büyütmek için uğraşıyor. Zevkler renkler tartışılmaz derler fakat sporla toparlayabilirsin ama operasyon ile küçültmek mümkün değil diye biliyorum
Soran1 yılOperasyonla küçültmek mümkün değil mi nasıl yani
- 1 yıl
Kısmi operasyon yapılıyor yağları falan alıyorlar memnuniyet nasıl bilmiyorum çok iyi araştırıp doğru yerde olmak lazım
Ameliyat var yaptır
01 Yorumla
Soran1 yılTamam sağol
1 yılZor dostum. Küçülenş görmedim, küçüksede sarkar
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler
Bu sorya osurulur Mesela
10 Yorumla
1 yılbence dokunma dogal ve orjınal kal
00 Yorumla
1 yılGüzel canım büyük göğüs takma kafaya
10 YorumlaHayır küçülmez
00 Yorumla
1 yılNe kadar büyük?
00 Yorumla
1 yılhic ilgisi yok
00 Yorumla
1 yılHayır küçülmez.
00 Yorumla
1 yılHayır
00 Yorumla
1 yılAsla demiyim de ihtimal yok gibi..
00 Yorumla
1 yılZorr
00 YorumlaÜstünden yağ gider kaç beden
00 Yorumla- Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı.
m 1 yılZor ya
00 Yorumla
1 yılEvet ,
00 Yorumla
1 yılAmeliyat tek care
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSpor yap görmek lazım
03 Yorumla
Soran1 yılTamam sağol
Cevap sahibi1 yılRica detaylı konuşalım
Soran1 yılKonuşalım
Gizli Üye(30-35)1 yılKızkankam küçülttü
014 Yorumla
Soran1 yılNasıl kuculttu acaba
Cevap sahibi1 yıl5 hareket varmış onları yaparak 90d den 85c ye indirdi
Soran1 yılYa teşekkürler
Cevap sahibi1 yılEvet 3-4 güne gelince hareketleri nerde bulacağını söylerim sana gerçi takipleşmiyoruz senle de
Soran1 yılBen yazarım burdan
Cevap sahibi1 yılOlur ama tavsiyem öyle kalsın
Soran1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi1 yılMerak ettim baya seni
Soran1 yılNedenn
Cevap sahibi1 yılÖyle kızlarla çok iyi tutuyor frekansım daha kadınsı ve anaç oluyorsunuz
Soran1 yılBiraz öyle sanırım evet haklısın öyle biriyim ama bununla alakası olduğunu hiç düşünmemiştim😄
Cevap sahibi1 yılYani üç kadınla hayatta çok iyi anlaştım üçüde öyleydi🙂
Soran1 yılAnladım skskks
Cevap sahibi1 yılKeşke tanısaydım seni😊
Gizli Üye(30-35)1 yılKomiksiniz vallahi komikl🤨
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılküçülüyor
00 Yorumla
1 yılderdini ya
30 Yorumla
1 yılKüçülmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKaç bedenler