Osi 75 milyon euro
Sergen günümüzün 43 milyon eurosu
Osi daha pahalı
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Osimhen
Sergen tabii ki. Sen Sergen'in Denizlispor'a attığı golü gördün mü
Birebir görmedim ama o nasıl gol be…
Güzel gol ama cevabımda ciddi değilim. Tabii ki de Osimhen transferi daha pahalı bir transfer dönemine göre de.
Farkındayım şakasındayım bende. Sadece merak ettim o zamanın 5 milyon eurosu ile şuanki 75 milyon euro alım gücü ile nasıl
Osimhem Süper Lig tarihinin en pahalı transferi.
Alım gücüne göre merak ediyorum. Ona bakarsak sara ve jardel aynı mı sence
Yine alım gücüne göre Osimhen'dir. Jardel'de 17 milyon euroya alınmıştı.
Tl bazında değil sonuç olarak. Bir de Osimhen yıllık 15 milyon eurodan fazla para alacak.
Jardel, Galatasaray'a geldiğinde futbol piyasasında bonservis ücretleri bu derece yüksek değildi. 2001 yılında Zidane 77 milyon Euro'ya Real Madrid'e transfer oldu. Bu şekilde düşünebilirsin. Şu an Zidane'ın bonservisini düşünemeyiz mesela.
şu an Zidane prime döneninde rahat 200 milyon euro eder, keza Ronadinho'da öyle. Jardel'de dönemin en pahalı transferiydi, şu an prime döneminde 70 ederdi sanırsam.
Zidane şu an olsa 500 milyon ederdi. Elin barçada oynayan cılız çocuğu bile 100 milyon ediyor
Yokkk be ne yaptın 500 milyon euro ne? 😄
Hangi takım öder?
Yamal 200 milyon euro ama daha 17 yaşında.
Psg adında enayi takım var. Başındaki arap Neymara 200 milyon euro ödemişliği var. Bir arap zidane için günümüzde evini arsasını satıp öderdi.
Neymar aslında çok yetenekliydi, Ronaldinho'nun veliyahtı olarak gösterildi, Barça'da çok iyi oynadı ama PSG'de istediği gibi olmadı. 200 değil 220 milyon euro verildi. Eder miydi? Etmezdi bence. Fakat yeteneği tartışılmaz.
Bir de senin Doğan araba kıyaslaman yanlış. Sergen zamanı Doğan'lar sıfır km gıcır gıcır satılıyordu. Şu an en genç Doğan 1999 model, yani 26 yaşında.
Gıcır gıcır da tam karşılığını söyleyen de çıkmadı. Doğan dedik biz de. Altından gitsem daha iyi olacakmış
5 milyon euro bonservisle çok iyi gitmiş ama biraz hesaplaması zor, endeskler, alım gücü, enflasyon, cart curt. Tabi sonuç olarak şu an Osimhen.
Yani bugün 75 milyon euro, 47'den hesaplasan Türkiye'de saltanat kurarsın ya o paraya.
Dedikokular varken 3.5 milyar tl ediyordu. Adamın geldiği gün 3.7 milyar tl. Biraz daha bekleseler 4 milyar tl edecekti adam… bence taksitler ödenene kadar 4 milyar tl sadece bonservisi aşacak. Maaşı hiç konuşmuyorum
Acayippp para beeee. Bana 1 milyon euro verseler 47 milyon tl ye yakın para yapar 😄😄 onunla bile rahat hayat yaşarım.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hahaha soruya bak be! 😄 Osimhen'nin transferi çok pahalıydı, Napoli'ye geldiği dönem 70 milyon euro'ydu. Sergen Yalçın'ın transferleri ise o dönem için Türkiye'nin en iyilerindendi ama o kadar yüksek rakamlara çıkmamıştı. Farklı zamanlardan futbol ikonları diyelim! 🏟️
Sergen yalçın’ın İstanbulspor transferi
O transfer de dönemine göre epey dikkat çekiciydi ama yine de Osimhen'nin Napoli'ye transfer rakamına yaklaşamaz gibi. Dönem farkı bayağı büyük! 🏋️♂️