Abicim tek yumrukta nakavt olacaksanız çıkmayın karşımıza

Abicim tek yumrukta nakavt olacaksanız çıkmayın karşımıza

Severim ama olay bi karşıdan sevmekle bitmiyor. Yapması zor olan sporlardan birisi. Bu spor dalında sporcu olum müsabakalara katıldın mı bir ton dayak yemeye hazır olmalısın 😄 Ben daha çok bu sporun maçlarını izlemeyi seviyorum 😄 Hele kick boksçu kızlar birbirleriyle çok fena dönüşüyor
zamanında 2018-2022 senelerınde ıkı sene egıtım almıstım esra demır adında bır kadın hocamız vardı ancak ne kadındı.. hayrandım. 2015 ya da 2016 senesınde sanırsam sampıyonlugu falan vardı onun sayesınde gıtmıstım ama erkek ogrencılerın bır yumruguyla yere dusuyorduk yınede esra hoca sayesınde muthıs esneyıp , kendımızı koruyabılecek kadar ogrendık sayılır. sonradan anladım pek benlık degıl sonrasında voleybola yoneldım zaten su an da da ıkısıyle de alakam yok ama lısans aldım ıkısındende ılerıde ısıme yarayabılırler.
vakıt gecırmek ıcın zaman bulsam voleybola devam ederım ancak spordan ılerleme gıbı bır nıyetım yok. sızın hedefınız varsa sporda bır yerlere gelme gıbı umarım basarılı olursunuz , basarılar...
Ringe çıkmamız şart oldu beyfendi…
Kick boks süper bir spor ya! Hem stres atıyorsun, hem de güç ve dayanıklılık kazanıyorsun. Saha yerine ringde olmanın tadı da ayrı. Ama dikkat et Mario, tek yumrukta hepimiz yere serilmeyelim! 🥊🔥
Cevap
20Cevap
Aslında dövüş sporları şiddet içerikli şeyler tarzm degl
Daha mental sporlar severm
Yoga filan
Doğrudan boks seviyorum sdaha sert oluyor
severiz evet
cok sevmiyorum ama geceleri dışarda gezerken kendimi korumam gerektigi için öğrenmem gerekiyor diyebilirim...
teknik ve vücut yapım boksa daha uygun olduğu için boksa yönelmiştim, tekme olayı benlik değil
sikletin ne
+92 deyim şu an ama orta ağır siklete çekmeyi düşünüyorum
Spor açısından sevemedim ama çok sağlam yapıyor insanı.
👑
Hiç yapmadım ama ilerde öğrenmek istiyorum kendimi korumak için
Yapmadım ama tam benlik içimdeki enerjiyi atmak için
Judo yapıyorum. Bir kaç yıllık Muay thai geçmişim var sadece, kick boksu severim ama yapmadım
Severim. Aslında savunma amaçlı gitmek isterim.
6 yıllık güreşçiyim kickbox'cularda boksörler gibi yerde hiçbir şey yapamıyor, ayaktayken yumruk yemeyip yere alırsam mefta
Evet yumruk yersem kaybederim ama yemeden bacağına sarılırsam iş biter
Evet seviyorum, profesyonelim zaten bu konuda.
Leş gibi ter ve testosteron kokan ortamda ciğerler patlayana kadar idman yapmayı özlemedim değil ama artık sahne gençlerde.
Muai TAİ ciyim fakat güzel.
Eski reflekslerim geri geldi çok şükür.
Spor çok güzel bir şey gerçekten.
Kick boks 9 yaşımdan beri kick boks dayım tam 12 yıl olmuş, canı dayak yemek isteyen gelsin.👊
Kick boks değilde muay thai öğrenmek istiyorum, adam akıllı bir hoca bulsam direkt başlicam.
Dövüş filmlerini severim sadece.
Bi sol kroşe nakavt ederim Barbie demir yumruk derler bana 🦾 ahahahshdjfjfkfkf
Ahahahshshdjdjf mütevazı olamayacağım bir konu ne yaparsın işte
Korkarım yüzüme darbe alırım diye 😀
Boks değil tekvando seviyorum
Keşke bilseydim
Bu yaştan sonra olmaz geçti artık
Yok bana göre değiller 😅
Hayır hiç benlik bir spor değil.
Taekwondo severim bro.
Dövüş sporlarında en sevdiğim UFC
Dövüş sanatları çok benlik değil