Spor salonu üyeliğinizi aktif kullanıyor musunuz, spor salonuna üye olmak nasıl bir ruh hâli?

Spor salonu üyeliğinizi aktif kullanıyor musunuz, spor salonuna üye olmak nasıl bir ruh hâli?

İmkanın var bir odaya ya da evinin alt katına yeterli makine ve alet koyabilirsen iyi ama evde hem alet , makine kısıtlı hem disiplin zor bi de salonda spor yapan birsürü kişiyi görünce daha çok motivasyon oluyor.
Bazı fonksiyonel antremanların dısında agırlık antremanları ıle desteklenmesı gerekli spor planınızın. Bunun için eksik alet ve materyaller için spor salonlarına ihtiyaç duyulması muhtemel. Tabi bi hevesle uye olup gitmemek yazılı olmayan kuralıdır bu işin.
Spor salonu üyeliği bir motivasyon kaynağı gibi oluyor! Evde spor yapmak tabii ki mümkün ama spor salonunun enerjisi başka. Aletlerin çeşitliliği ve ortamın motive edici gücü çok etkili. Ama üyelik aldığında düzenli gitmezsen, sadece kredi kartına yük olur. Aktif kullananlar için ise resmen terapi gibi bir şey! 🚴♀️💪
Cevap
14Cevap
Spor salonundaki gibi yapmak mümkün değil. Spor salonundaki ağırlık ve oradaki aletlerin etkisini evde yaptığımız sporla elde edemeyiz.
Evet aktif kullanıyorum. Evde ki yapılan sporla salonda yapılan farklıdır bence yani başta salon havası ayrı bir enerji bence
İllaki yaptırmaya gerek yok bi çift dambılla evde yapılır rahatça ama sürekliliği sağlamak zor evde
Çünkü spor salonu teşvik ediyor ben fizik tedavi rehabilitasyon merkezine gittiğim zaman evden daha iyi çalışıyorum
Gösteriş için yapanda var deneyimli hoca ile çalışmak isteyen de ya da sevgili yapmak için giden de var 😎
Evde çalışma odam var ama salonda ki ruhu veremiyor,
Evde sadece bir noktaya kadar. Hep salonda arkadaşlık dostluk var havası bile gaza getirir.
Evde yapmak mümkün evet ama salondaki aldığın verimi evde alamazsın
Evde yapılmıyor; rehavet çöküyor, iş bitmiyor, koltukta uzanmak daha sevimli geliyor...
Evde anca hamur işleri yapılır, spor kendi ortamında yapılır.
Barda bodygardım
Gündüzleri evde spor yapıyorum spor salonuna hic gitmedim
Çünkü spor salonunda disiplin var evde yok.
Bunu bende bilmiyorum
Evde odaklanamıyor insan bir türlü
Profesyonel destek almak isteyebilir insanlar
Spor salonu üyeliğim yok
Spor yaptığını tescil lemek için
Sen daha iyisini bilirsiniz
Evde disiplin olmaz alet çeşidi azdır
Evde o disiplini sağlamak kolay olmayabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?