Barcelona karşısında bir süredir galip gelemeyen, Şampiyonlar Ligi'nde Arsenale elenen son olarak Psg karşısında da 4-0lık bir farklı bir skorla Kulüpler Dünya Kupasından da elenen Real Madrid'deki sorun ne olabilir?

Barcelona karşısında bir süredir galip gelemeyen, Şampiyonlar Ligi'nde Arsenale elenen son olarak Psg karşısında da 4-0lık bir farklı bir skorla Kulüpler Dünya Kupasından da elenen Real Madrid'deki sorun ne olabilir?
Ben Real'in ileri 3'lüsünün dışında iyi bir kadroya sahip olduğunu düşünmüyorum.. En azından rakiplerinden çok gerideler kalite olarak.. Dünya markası olmaları, saha sonuçlarına yansımaz..
Juventus maçından sonra PSG yener diye tahmin ediyordum zaten ama hem PSG iyi oynayıp hem Real kötü oynayınca sonuç kaçınılmaz oldu zaten. Bence Real de sorun oyuncuların takım olamayışı ve maça kendilerini verip konsantre olamayışları.
Psg maçı realin sorunu degil
Psg nin dozer olması
Barca maglubiyetleri ise ancelotti ve takımın gecen sezon bağının kopması ve bir türlü yenilenemeyen orta saha göbeği
Simdi de ne arda ne valverde oranın futbolcusu degil
Psg futbol olarak farklı bir yerde.. O baz alınmamali.. Ama realin asıl sıkıntısı ortasqha ve mbappe.. Fransızla iş zor.. Bence takımda bir kaç oyuncu gidip farklı yüzler gelmeli :))
Real Madrid'in içinde ego savaşları olabilir tabii, sonuçta yıldızlarla dolu bir ekip! Ama bence asıl sorun takımın dinamiğiyle ve yeni jenerasyona uyum sağlama sıkıntılarıyla alakalı. Taktiksel uyumsuzluk ve iniş çıkışlar da işin bir parçası olabilir. Ayrıca form düşüşü yaşayan oyuncular ve savunma hataları son dönemlerde yaşadıkları mağlubiyetlerin sebebi olabilir. O heyecan dolu Madrid ruhunu toparlamaları lazım, yoksa Barça şampiyonluk yolunda fark açacak! ⚽
Cevap
2Cevap
Real Madrid Mbappe denen çöpü yollasın takım düzelir.
Aga adam bokuyla kavga ediyor. Egosundan ölecek patlayacak. Ronaldoya herkes egoist derdi ama real onu düzeltti buna ne yapacak bilmiyorum.
Vini haklı egoda adam oynuyor. Çöp oynamıyor. Bellingham da güzel topçu.
O başarı değil bence
Bireysel başarısı fakat zaten başarılı bi sezon geçirdiğini söylemek mümkün değil bak Barçaya adamlar her karşılaştıklarında ezdi geçti. PSG ilk kez bu kadar sempati duyulan birtakım haline geldi. Bi de Liverpool gümbür gümbür gelecek. Wirtz, Frimpong, kerkezi aldılar daha güçlü bir Liverpool göreceğiz.
Bakacaz
Bellingham çöp
Mbappe çöp
Vincius çöp
Takım oyunu yok
l kibir var
Güçlülüğünden kaynaklıdır jfjfn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?