Sizinle ciddi olduğunu söyleyen bir erkek..

Sizinle ciddi olduğunu evlenmek istediğini her fırsatta belirten bir erkek var karşınızda.. cinsel anlamda yakınlaşmalarınız oluyor ama bazen cinsellik olmasada sizi aynı derecede sever mi, sevmez mi.. merak ediyorsunuz. bu kişiyi denemek, emin olmak için naparsınız? nolur ciddi yazın. Öyle bişey yazın ki, cinsellik olmasa da beni sevdiğinden, cinselliğin şart olmadığını anlayayım..
Güncellemeler
+1 yıl
mesajda atıyor şimdi, günaydın aşkım uyandınmı sana aşığım kahvaltı yapıcam falan kaç gibi gelirsin diye :( kıyamıyorum da :( ama bugun dediklerinizi yapıcam, ne kadar kıyamasamda canımdan çok sevsemde, geri çekilcem bakalım yaklaştığı an.. o da hep canımdan çok seviyorum der, bakalım gerçekten ''canından'' çok mu seviyor.. ;) :) hepinize teşekkür ederim.. akşama sonucu yazıcam..
Güncellemeler
+1 yıl
sonuç: çok üzerine gittim arkadaşlar.. istersen dokunmam, sırf gözlerine bakarım nasıl istersen dedi.. geri çekildiğim an surat asmadı, uzandı yanıma gözlerime baktı, saçımı okşadı..:)) sonra birazcık öpüştük falan öyle o kadar:) yani herşey yolunda gözüküyor.
Sizinle ciddi olduğunu söyleyen bir erkek..