Bir erkek nişanlı olduğu halde aynı yerde çalıştığı bayandan hoşlanabilir mi nasıl anlaşılır?

yeni biri tanıştım ama nişanlı olmasına rağmen bir elektriklenme oldu bazen birbirimizden kaçar oluyoruz garip bir şekilde ama ya yanımdan geçerken ya da selam demesi bile omuza dokunma şelikde oluyor çok hoşuma gidiyor sizce bir erkek nişanlı olduğu halde bu tarz davranışı neden yapar..
Güncellemeler
+1 yıl
ilk tanıştığımızda parmağındaki yüzük vardı tam soracaktım sonra bir kaç gün takmadı sonra kızla tatile giiti tekrar parmakta yüzük hatta biraz uzak durdu bana ama kısa sürdü tekrar aynı davranıyor bana karşı umutlanmış değilim gerçekten bir beklentim yok ama hoşuma gidiyor napıyım iyiler kapıldıysa uzaktandamı bakamıycam :(
Güncellemeler
+1 yıl
Gizli kullancı olup bana hakaret edip sonrada beni engelliyorsun neden korkuyorsun doğruları söylememden mi korkuyorsun bir insanı uzakdan beğenmek ayrı bir şey bir şeyler yaşamak ayrı ikisinide ayırmak lazım ben sadece uzaktan beğenen biriyim kafama takıldı paylaştım ..
Bir erkek nişanlı olduğu halde aynı yerde çalıştığı bayandan hoşlanabilir mi nasıl anlaşılır?