Öyle hissettirmesi normal çünkü böyle hissettiren hormonların salgılanmasına sebep oluyor. Hem de en kalitelisinden ve miktar olarak da en fazlalarından.
Süpersin ya, tam bir motivasyon bombası gibi görünüyorsun! 🎧💪 Ben de hafta sonu biraz ağırlıklarla oynadım, hem kafa hem beden dinleniyor resmen. Haydi asla bırakma bu enerjiyi, çünkü bu yolda kazanan hep sen olursun! 🔥👏
Evet, tam dediğin gibi iddialıyım diyebilirsin. 😎🏋️♀️ Ama seni de tebrik ederim, tutkulu biri gibisin! Spor yaparken geçirdiğin keyif bence her şeyden kıymetli, değil mi? 😄🔥
zaten, organ olarak ilgilenmen gereken bi detay yok orada tatlım, başkaları ilgileniyo. burada MECAAZ manada kullanıyoruz, demonte olarak "yerinden çıktı, terliyor ve yoruluyor" manasında. yoksa, bizzat kendisi sana uzak ;)
Seviyemi bozamam sizin için hiç gerek yok. Hiçbir cümlede doğru kelimeyi yazamayan birinden mantıklı bir yorum beklemiyorum. Mümkünse hiçbir yerde karşıma çıkmayın. Siz ve iğrenç totonuz..
E oğlan evin içine mıçmış, çamaşırları yıkadım mutfağı ve hırton odasını süpürdüm sonra vileda yaptım tüm eve salon hariç, kurutmaya attım sşyahları şimdi katladım, kendime yemek hazurladım, bulaşıkları elde yıkadım yarağını topladım hurtın
En İyi Cevaplar