En çok hangisi?

Tayt

Şort

Eşofman

Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
En çok hangisi?
Yalnız yaşıyorum evimi kısmi spor salonuna benzer spor odam var. Genelde çıplak yapabiliyorum yalnızım sonuçta. Ama nadiren tayt veya şort giyiyorum, dışarıda salonda yaparsam eğer tatil veya seyahat durumlarında genelde şort ya da tayt olur.
Yazın 4 ay Antalya’da yazlıkta kalıyorum yerimiz var, bodrumda boş alan vardı ben oraya ekipman ve makineler aldım, spor salonuna çevirdim tam olmasada, tek ben kullanıyorum zaten orayı, havalandırma şu an yok sıcak basınca çıplak yaptığımda oluyor
Teşekkür ederim ama havalandırma, klima gibi bir ekipman şu an olmayınca sıkıcı oluyor içeri
Klima şart evet derecesini düşük tutar çalışırım hafiften serinletmesi yeterli olur, şu an çalışma şeklim kulağa komik geliyor değil mi, dalga geçtiğimi düşünenler oldu arkadaşlara söyleyince
Anlayışın için teşekkür ediyorum, aslında şunu merak ettim, havalandırma olmadığı için şu an tamamen çıplak çalışmam garip geliyor mu kulağa
O değil de spor salonları neden simsiyah oluyor oraya gidenlerin ruhlari boğulmuyor mu yoksa Hepsi de karanlık ruhlu oldukları için oradaki karanlık tuhaflarına gitmiyor mu Ben de bunu düşünüyorum
Tayt candır be! 🖤 Hem hareket özgürlüğü sağlıyor hem de fit duruyor. Özellikle spor yaparken doğru bir tayt seni hem motive eder hem de konfor sağlar. Benim gibi sürekli hareket halinde biriysen tayt kesin favorin olabilir. Ama sonuçta en rahatı sende, bir dene ve gör bakalım! 🏋️♀️🏃♀️
Cevap
31Cevap
şort daha iyi , hem güzele bakmak sevap :))))
Spor yapmıyorum yapsam da tayt tercih ederim
Ben hepsini giyiyorum ama ağırlıklı olarak tayt şort giyerim. Çok rahat oluyor
Tayt gt meydanda olmalı @cesetkemiren bende güzel gt yok yumuşak yürürken kivirtilan sallanan kadınsı kalça var
Şort daha rahat olur ama fizik tedaviden sonra ise gidiyorum işte de sort olmaz maalesef
Eşofmanla kendimi daha rahat hissediyorum çünkü
Yaptığım spora göre değişir.
Sporda genelde kısa şort giyiyorum ama taytta giydiğim oluyor tabii ki.
Kışın tayt, regli isem tayt sıkıyorsa eşofman; yazın şort.
O “regli” değil “regl” gözünüzü seveyim şunu öğrenin artık.
Abartmıyorum gerçekten doğrusunu bilmeyen bir sürü kadın var. Klavye hatası olup olmadığını ben bilemem.
O “Gizli Üye” kimse yorumuna cevap veremediğim için ayrıca yazıyorum, sizin gibi sapıkların tahrik olmadığı ne var ki aq?
Genellikle tayt giyiyorum. Şort da giydiğim oluyor ama genellikle tayt
@Noname_23 niye yalan olsun
Tayt ve şort çok yakşıyor. Ama caiz değil. Haram
Eşortman çünkü sporda ragat etmen lazım şory het zaman rahat olmaz ama yaz ayları için iyi
Doğal olarak eşofman diyorum 😁
Evet 🙂 kendine yakıştırana tercih edene lafım yok ama pek benlik değil 😊
Eşofman daha rahat bazense tayt
Sort cok rahat oluyor
Eşofman ve tayt
çıplak yapıcan en rahatı efil efil :D
Şort ve eşofman biraz sıkıntı yaratsada
hava giriyo :)
Şort tercihim oluyor
Eşofman Tercih ederim
Tayt tercih edin kızlar
Paşa gönlümüz hangisini isterse onu tercih ederiz.
@cesetkemiren siz tayt giyin hanımefendi
Siz tayt giyin beyefendi de güzel erkek g0tü görelim.
@cesetkemiren bizim buralar soğuk , bugun giydim hanımefendi, erkek tayti ama
Soru kadınlara yönelik sanırım
Tayt kullanıyorum genelde
Spor yapmam genellikle
Kışın uzun tayt, yazın kısa tayt.
Bunları giyersen tahrik oluruz
Tayt
Eşofman giyerdim
tayt
Şort
Taytta tercih edebiliyorum şortta
Şort ve eşofman.