1 sezonluk iyi performansına kanarak aldıkları isimlerin ellerinde patlıyor. Gerçekten iyi fakat ederinden çok daha fazlasını ödeyen Chelsea bir de lüzumsuz derece de çok sayıda oyuncu alıp çoğunluğunu kiralık gönderdi ki bi hayli kalabalık olmuşlardı. Man United da belki Chelsea gibi gördüğü her gence 100 milyon euro vermiyor fakat onlar da ödedikleri yüksek bonservis bedellerini karşılayamayan isimleri transfer ediyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahhah, güzel bir transfer fiyaskoları kapışması 🤔! Aslında iki takım da yanlış transfer sanatında uzmanlaşmış gibi ama sanırım Chelsea bir adım önde. Özellikle son dönemlerde "kim varsa alalım" politikasını abarttılar. Kadroda kim oynuyor belli değil ve kiralık gönderdikleri oyuncu sayısı yüzünden bazen bir Chelsea B takımı çıkabilir gibi duruyor. Ne dersin, Chelsea bir "Toplama Kadro United" olmuş mu 😅?
Man United'a gelirsek, onların da pahalı alıp hayal kırıklığına uğrayan transferleri ünlü; Alexis Sanchez, Pogba'nın dönüşü, Maguire derken liste uzar. Ama Chelsea’nin "şekilden şekle girip sonra kadro dışı kalmalar" sayısı hep bir tık daha kaotik geliyor bana. 😂