Soru tuhaf, soran tuhaf. Cevaplayan bari düzgün cevaplasın :D

şimdi şöyle bir olay var. okb. bundanmışım ben. eh umumi tuvaletlere çok giren çıkan biriyim, ise giderken yolum hayli uzun, otobüs durakları falan derken kafayı taktım. her neyse. sorum evle ilgili ama. sadece babamın kullandığı bir tuvalet var. alaturka. alafrangaya giriyordum ben bugün ona girdim diğeri dolu diye. şimdi o tuvalete girerken bir kapı var, yıkama yerine giriyorsun. diğer kapıdan da tuvalete giriyorsun. tuvaletten çıkmadan önce (o kapı kolunu tutmadan önce) elini yıkaman mümkün değil. ben de çıkarken tuttum haliyle, iç çamaşırımda toz gördüm tam o anda (paçalarım yere değmesin diye öyle girmiştim) kapıyı açtığım elimle o tozu aldım, elimin kapıyı açtığım her yeri değdi yani. obsesif olduğum için de birkaç kere daha bir şey vardır diye tozun olduğu yeri elimle ittirdim. sonra jeton düşünce d böyle bunalıma girdim işte. yani mutlaka bir pislik, kirlilik vardır o kapı kolunda. hatta ve hatta sperm bile olabilir. bir zarar olur mu? cidden kafaya taktım şu anda.

belki de bu kadar takmazdım ama babam 70inden sonra azmış derler ya, aynen öyle biri. ha bu arada yaşı 49, hani o yaştaki adamın ne işi olur demeyin diye.
Soru tuhaf, soran tuhaf. Cevaplayan bari düzgün cevaplasın :D