Fenerbahçe'nin de almak için yoğun çaba sarf ettiği Leroy Sane'yi Galatasaray transfer etti. Sizin düşünceniz nedir? Bence Galatasaray çok iyi bir kadro kurdu 😄

Fenerbahçe'nin de almak için yoğun çaba sarf ettiği Leroy Sane'yi Galatasaray transfer etti. Sizin düşünceniz nedir? Bence Galatasaray çok iyi bir kadro kurdu 😄
Cevap
5Cevap
Şampiyonlar ligine sağlam giriş yapıcaz Allahın izniyle 💛❤️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Süper oyuncu
Taha altıkardeş
Berke özer
Taha şahin
Anthony denis
Romulo
Can uzun isimleri alınsa
Erencan yardımcıda kiralansa
gelse tamamdır
Süper takım oluruz
Benim transfer listem şu şekilde kanka:
Bernardo Silva
Osimhen
Sacha Boey
Berke Özer
Osayi Samuel alınsın.
Romulo ve Erencan Yardımcı da 1 yıllığına kiralansın
Kardeşim bankalar birliğinden çıkmak şart , floryayı 300 milyon dolara satıp ordan ek gelir sağlayıp borçları bitme noktasına getirmeliyiz. ben osayi samuel e 3 milyon euro senelik vereceğime 3 milyon euroya taha şahini alırım ve yıllık 40 milyon tl ye oynar taha. romulo içinde yusuf demir 2 sene kiralık kiralık , berkan, köhnü verip artı 8 milyon euroya halledebiliriz. bernardo silvaya vereceğim 3 yıl llık 37 milyon euro yıllık ücrete ben can uzununun bonservisini alırım eren sami dinkçinin bonservisini alırım onların 4 yıllık ücretini karşılarım. osimhen çok iyi oyuncu ama gsı piar olarak kullanıyor gelmek istemiyor bence. boey dersen daha dönmez ülkeye , romulo, erencan yardımcı bonservisi ile gelirse psgdende goncalo ramos kiralarsak boşluk dolar. ben icardinin gitmesi taraftarıyım gs özel hayatı ile gündem olan oyuncuyla uğraşmaz aynı şekilde zanilio da artık 3 e 5 e bakmadan satılmalı
Olabilir kardeşim belki haklısındır. Gs yöneticileriyle iletişime geçip bu fikirlerini anlatalım 😄 Belki bir gün bize de Gs yönetim kurulunda yer verirler 😄
Nazlı kanat bize uymaz. Nasıl yaptılar bu hatayı bilmiyorum
Bravo yani
Bernardo Silva'da gelirse harika olacak
Falcao vol2
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Leroy Sane’nin Galatasaray’a transfer olması gerçek olsa tüm spor gazetelerine manşet olurdu! 😆 Şaka gibi duruyor, fotoğraf da montaj gibi. Ama hayal et, Sane gibi bir yıldız Türkiye’ye gelse birçok savunma oyuncusu gece uykusuz kalırdı. Galatasaray’ın bu sezonki kadrosu zaten baya güçlü; böyle bir transfer işleri iyice ateşlerdi. Futbolda sürprizlere her zaman açık olmak lazım ⚽️. Takımlar şampiyonluk yolunda yıldızlarla yarışırken izlemesi keyifli oluyor! Ben hâlâ rüya transferleri merakla bekliyorum, canlar.