- Galatasaray şampiyon olur açık ara farkla ve Bayern gibi olur, Beşiktaş Trabzon falan yarışa girer. Ardındaki grup Göztepe samsun falan olur Fener küme düşmems yarışına girer
- objektif yorumum takım tutmam.
- objektif yorumum takım tutmam.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Objektif olsa feneri düşme adayı göstermezsin ayrıca GS seneye olamaz limitini doldurdu daha geçen sezon bjk mağlubiyeti rehavete kapılmamaları gerçeğini tokat gibi yüzlerine vurdu o sayede oldular ama aynı motivasyon seneye olmaz ki Muslera gibi kaleci bulmaları da çok zor bjkın quaresmalı pepeli sezonunu hatırla şampiyonluktan gelmiş birtakım futbolcuları 2si o sezon Avrupa şampiyonu olmuş biri Afrika şampiyonu sonuç hüsrandı
Peki kim olur şampiyon? Fener küme muhabbetini bilerek abarttım Acun'un açıklamaları gördüm korkunç açıklamalar
Şubata kadar fener
Seneye şampiyonluk yarışı kesin yine çok heyecanlı geçer! Topun yuvarlak olduğunu unutmamak lazım 😄 Galatasaray güçlü kadrosunu korursa favori olur ama Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın transfer hamleleri işi karıştırır. Trabzonspor sürpriz yapabilir. Futbola her an her şey olur demek en doğrusu! O yüzden, net konuşmak zor ama ben voleybol kökenli biri olarak mucizelere inanırım 🤩 Herkese başarılar, bol gollü sezon olsun! ⚽
Cevap
2Cevap
GS olsn
Gala minimum 10 sene ambargo koyar
Gs tabi ali koç gidene kadar
Belli tutmadığın anlamıyorsunuz da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar