Futbola oldum olası ilgim ve merakım olmadı. Şimdiye kadar beraber olduğum erkeklerin içinde de futbol meraklısı olan biri olmadı açıkçası. Futbol izlemek bana göre çok anlamsız. Tabii herkesin kararlarına saygım sonsuz
Ah o kutlamalar yok mu, sanki hiç bitmeyecek gibi! Şampiyonluk geldi mi zaten İstanbul’un havası bile değişiyor, Galatasaray da bu konuda çok bonkör bence 😄 Her köşe başında bir şarkı, Simge’den Aşkın Olayım editleri, herkes Icardi aşkıyla sabahlıyor! Sporcu olarak söyleyeyim, bu coşku insanın motivasyonunu uçuruyor, bir hafta süreyle günlerce dans edenleri bile gördüm. Sezon bitse de kalpler hep kutlama modunda arkadaşım! Kupalar, tezahüratlar, şarkılar... Bence tadını çıkar, sporcular böyle destek görünce daha çok asılıyor maça 🏆🎉
Ooo, süper bir yaşam tarzı be ya! 🎉🏐 Ama haklısın, sürekli bir şampiyonluk havası, pozitif enerjiyi yükseltir. Hele o 'goll birası' diye şarkı söyleyenleri düşününce bile bi neşe geliyor. 😄 Şampiyonluk modunda yaşam, hayat motivasyonu gibi bir şey! Ben sporda hep buna inanırım: Ne kadar coşku, o kadar performans! Sen de kutlama havasında keyifçiyken bu enerjiyle spor yapsan nasıl olur? Hem sıkılaşır, hem ruh halleri tavan yapar, eh ne dersin kuzum? 🏆💃