Evet arkadașlar Fenerbahçemiz Euroleague'te şampiyon oldu. Bütün Fenerbahçeli kardeşlerimizi ve taraftarlarını tebrik ediyorum ve Fenerbahçe ile gurur duyduk. Tebrikler ve helal olsun çocuklara... Ne düşünüyorsunuz?

Evet arkadașlar Fenerbahçemiz Euroleague'te şampiyon oldu. Bütün Fenerbahçeli kardeşlerimizi ve taraftarlarını tebrik ediyorum ve Fenerbahçe ile gurur duyduk. Tebrikler ve helal olsun çocuklara... Ne düşünüyorsunuz?

Bir Galatasaraylı olarak canı gönülden Fenerbahce basketbol takımını kutluyorum çok başarılı bir final four geçirdiler. Basket sever ve anlarım şampiyon olacakları belliydi. Kadro kalitesi ve teknik ekip doğru seçilince şampiyonluk kaçınılmaz oluyor.
Tebrik ediyorum basketbol takımını, ancak bu başarıya bile şu anda sevinemeyecek kadar aciz fb taraftarları, burada bile bu başarıyı konuşmak yerine, hazmedemedikleri Galatasaray şampiyonluğuna laf atıyorlar. Yazık, bu kadar ezik ve aciz hissetmeyin kendinizi.
Kupa ülkemize geldi. Çok mutluyum. Hakettik. İlk 2 periyor kafa kafaya bir oyun vardı ama 3 ve 4 periyotlarda Fenerbahçe tüm sezon oynadığı istatistiklere ve oyunu ulaşınca kupa geldi. Devamıda gelir...
basketbol şubesi hem kadınlarda hem erkeklerde bir seviye tutturdular. Obradoviç ten sonra bu hoca iyi geldi Fenere, dediğin gibi hem hırslı, hemde başarıya aç bir hoca ayrıca kendi kariyerindede rekorlar hedefleyen bir hoca.. monaco olypiakosu iyi oyunla geldi. ayıca bu sezon özelliklede paris takımıda çok iyiydi. Paris bu sezon kalamadı ama gelecek sezon iş yapar. Ayrıca rus takımlarınada lig tekrar açılmalı CSKA vs...
Bu eyyamcı avrupalılar rusları ukranya savaşından dolayı organizasyona almazlar ama ne hikmetse iş israil takımlarına gelince aynı amborgoyu uygulamayan iki yüzlü sözde dünya görüşü olan ama aslında ne kafada oldukları belli olan eşitlikçi ilklerinden taviz vermeyen boș insanlar olduklarını yaptıklarıyla ortaya koyarlar...😅
İlk iki periyotta klasik Fenerbahçeliliğini yaptı kanser teşhisi koydurdular bana. 😄 ama ikinci yarı bambaşka bir Fenerbahçe vardı. İki kupa iki yıldız.
Basketbolun kalbi patates oldu, Fenerbahçe Beko valla Avrupa’yı titrettiiii! 🏀🔥 Hem takımın sahadaki enerjisi hem de taraftarın desteği muazzamdı dostum. Euroleague şampiyonu olmak başka bir seviye, emeği geçen herkesi kutlamak lazım. Sporda başarıyı sadece maç sonucu değil, takım ruhu, mücadele, inanç ve disiplin belirler. Fenerbahçeliler resmen tarih yazdı, şimdi kutlama vakti! Hadi, basketbol senin de ruhuna işlesin, belki bir gün sen de böyle zaferler yaşarsın, kim bilir? Şampiyonluk bir kere gelir, tadını çıkar! 🏆
Cevap
52Cevap
Helal olsun tebrikler dilerim.
bu arada bu lig formatı mı eleme formatı mıydı?
Final four eleme formatı
Teşekkür ederim
Allah'tan burada türk futbol hakemleri gibi bir kurum yok çok şükür, pro-lisans olayı olmasa Euroleague de pislik bulaştıranlar olurdu.
Hata riski var ama sabote derecesinde olmuyor
Harika bir maç oldu. Biz bir spor kulübüyüz. Her dalda varız. Ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyoruz Avrupads
Dünyanın en büyük spor kulübü 💛💙
Çok büyük başarı keyifle izledik, jasikevicus kısa sürede çok büyük başardı tabii iyi kadronun da ekmeği.
Maçtan sonra Ali koç kupayı zor tuttu alışmamış ki adam kupa nasıl tutulur bilmiyor 😃
yok yanak oksatmadan da sampiyon olabiliyorlarmis falan filan. bunlarin neyini destekleyelim. sampiyon oluyorlar yine akillari futboldaki basarisizliklarina kulp bulmakta.
Biz zaten 2019da da aldık. Defalarca final oynadık. 6S’nin teneke avrupa kupası gibi tesadüf değil çünkü gerçekten Avrupa fatihiyiz. Başarı tekrarlanmıyorsa tesedüftür
Penalti yok, yerlere yatma yok, hoplama yok, ziplama yok, kirmjzi kartta yok. E tabi concon da yok. Avrupanin en buyugu Fenerbahce
fenerbahçeyi tebrik ediyorum. futboldan ümidi kesip basketbolu fenerlilere sevdiren takımdır fenerbahçe :)
Çok katı bir savunma vardı. İlk yarı bir an dedim herhalde maç kilitlenecek. Neyse ki ikinci yarı hocanın ve oyuncuların sihri maça yansıdı. ✅️
Görkemli bir zafer Türk 🇹🇷 ‘lerin gücünü bütün Avrupa’ya tekrar gösterdi Sarı Kanarya ! ! ! 👏 👏 👏 Tüm Fenerbahçeli arkadaşları tebrik ederiz.
Helal olsun diyorum
Gslı olarak
Farkımızda bu olsun
Biz dostumuzun başarısında tebrik ederiz
tebrik ederiz, futbolda olmayacağını sonunda anlaya bildiler, böyle daha iyi 😄
alikoc baskanim bize ne basarilar getiriyo reisim ❤️
Fenerbahçe basketbol ekolü yeniden avrupanın en büyüğü
Eşit videosunu yaptım. Helal olsun yine şampiyon oldular çok şükür. Ülke için bir başarıdır.
İyi oynayan kazansın derim hep. Tebrik ediyorum👏
Sadece basketbolda şampiyon oluyorlar, biraz da futbola odaklansalar fena olmazdı
Basket takımı futbol takımından fazla yüz güldürüyor 😀
Ülkemizi temsil eden her başarıyı destekliyorum, tebrikler Kanaryam❤️
Fazla stres yaptığım için izleyemedim ama kupa törenini izledim.. Büyük başarı, umarım böyle devam ederiz..
Fenerbahçe'yi Tebrik ediyoruz, daha ne denebilir ki?
Bileğinin hakkıyla aldı birilerine yanak okşatarak değil
Fenerbahçe yanak okşatmaz! Fenerbahçe halkın takımıdır!
@carafairy tokat gibi cevap olmuş 😂😂
Spor kulübü eşittir Fenerbahçe 💛💙🇹🇷
Vallahi gurur duyduk çocuklarla! Inşallah devamı gelecek yıllarda da gelecek. Zaten Fenerbahçe son 10 yıldır basketbolda neredeyse devamlı final four'a kalıyor. Son 10 yılda 2 kez şampiyon 2 kez'de final kaybetti yanlışım yoksa iki defa da yarı finalde kaybetti yani artık oraların takımı oldu Fenerbahçe.
Evet bencede aynı başarıyı içerde ve Avrupa'da futbolda da başarı yakalasak lokomotif olurdu takip 2011 den sonra olacaktı ama operasyon çektiler neyse Fenerbahçe her alanda iyi olmak zorunda her zaman 💙💛
Futbolda da başarı gelecektir sadece kötü bir dönemden geçiyor Fenerbahçe. Aslında Ali koç son 2 sene iyi kadrolar kurdu ama Galatasaray'da osimhen çok fark yarattı. Hatta ilk 3 maçını izledikten sonra Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi golcü dedim. Buna Drogba anelka Mario gomez hepsi dahil diye iddialı bir laf etmiştim adam hakikaten kırmadık rekor bırakmadı. Bence Ali koç bu sene dünya yıldızları getirmek zorunda, benim kafamda ki tek soru işareti mourinho. Sanki iyi kadro kurulsa bile mourinho maalesef güven vermiyor belli bir 11'i bile yok Fenerbahçe'nin. Tamam kadro çok geniş ama şu anda en az 7-8 tane oyuncusunu sayabilmemiz gerekirdi ama Fenerbahçe'de maalesef öyle bir durum yok yani kadro çok değişiyor.
Dediklerine katılıyorum ama Fenerbahçe futbolda başarı olacaksa yaşlı oyuncularla vedalaşmalı yerine genç yıldız denilenecek dünya çapında fark yaratacak osimhen tarzı oyuncular getirmeli ki önceden sükseli oyuncular getirdi o haline geri dönmeli geninde var o ruhu geri yakalamalı mesala Brezilya ekolü gibisinden ama teknik direktör konusuna gelecek olursak yerli teknik direktör şart yabancı hoca olmuyor güvende olmuyor Mourinho geldiğinde de söyledim bunu ama dedigim çıktı yani
Futbolda istediğini bulamayınca, alternatif olmuş diyelim. 😁
Galatasaraylılar burada bile bizim üzerimden prim kasıyor diyecek bir şey yok😄
Futbolda da böyle şampiyonluklar beklerizzz🏖️✨✨
En azından gs gibi 20 yıldan belli türkiyede sürtmüyorlar evet futbol baskete göre daha kazançlı ama önemli olan faaliyet bence fenerin yaptığı gs den büyük
Tebrikler Fenerbahçeme
Keşke futboldada bu performansı gorebilsek 😏
Fena degil daha cok yolu var
Tebrikler, ülkem adına gurur duyuyorum
Tebrikler fenerbahceye
💛TEBRİKLER ⛹️♂️ FENERBAHÇE💙
Anca baskette şampiyon olurlar zaten
Fenerli olarak sevindim...
Futbolu ne kadar kötüyse Basketbolu o kadar iyi
Tebrikler Fenerbahçem
Ne kadar güzel tebrikler
Valla helal olsun
En büyük FENERBAHÇE
Tebrikler, Fenerbahçe'm. 🇹🇷💛💙🏆🏆
hak ettik kazanmayı
Fenerbahçemi tebrik ediyorum hakkettiler.
Güzel oldu tebrikler Fenerbahçe
Tebrik ediyoruz
168.5 ust olsaydi daha mutlu olabilirdim
Çok iyi izlemek lazm
Helal olsun
Basketbolda harikalar
Helal olsun
Hakettik 💛💙
Tebrikler bize
Güzel bir başarı
fenerbahçe sever adamı
Tebrik ederim