Eşim ile evliliğimizin başında çok gerildik. Ailemi yanlış anlıyor, hep tartışma halindeyiz...

Eşim, ailemin ona soğuk davrandığını düşünüyor. Kendi ailesindeki kadar sıcak ve sıkı bir bağlılık yok ailemde ve kendilerince çok normal davranıyorlar, ama onun alıştığı, büyüdüğü ortamdan uzak geldiği için, kasıtlı yapıyorlarmış gibi düşünüyor. Ne kadar anlatmaya çalışsam anlatamadım. Bu yüzden benimle de geriliyor, tartışıyor sürekli. Benimde çoğu zaman onlar gibi davrandığımı düşünüyor. Bazen yapmam gereken şeyler olduğunu, söylemem gerekenler olduğunu düşünüp neden yapmıyorsun diye bana çıkışıyor. O anlatınca mantıklı bulsamda bazılarını, yinede onun istediği an onu yapmak aklıma gelmiyor... Hiç bir art niyetim yok ve ailemin ona karşı bir soğukluğu olmadığınıda çok iyi biliyorum,ama laf anlatamıyoum. Çok çaresiz kaldım, canım eve gitmek istememeye başladı. Hep sorun, hep surat, ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Niye böyle oluyor, nasıl aşıcam bu durumu
Eşim ile evliliğimizin başında çok gerildik. Ailemi yanlış anlıyor, hep tartışma halindeyiz...