25 dk
45 dk
Bir tekrar idmanla çok uzun süre sert kalabilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Düzenli ve etkili antrenmanlarla sertleşen göğüs kaslarının formunu koruma süresi, antrenman sıklığı, beslenme düzeni, dinlenme ve genetik faktörler gibi birçok değişkene bağlıdır. Antrenmanlara ara verildiğinde, kaslar kullanılmadığı için zamanla zayıflamaya ve sertliklerini kaybetmeye başlar. Genellikle, egzersizlere ara verdikten sonra kas kütlesinde ve sertliğinde azalma 2 ila 4 hafta içinde fark edilebilir. Bu nedenle, kasların sertliğini ve formunu korumak için düzenli egzersiz yapmak önemlidir. Ayrıca, antrenman sonrası yeterli dinlenme ve uygun beslenme de kasların toparlanması ve gelişimi için kritik rol oynar.
Göğüs antrenmanı sonrası o semsert “pump” etkisi genellikle 25-45 dakika arasında sürüyor ama bazen antrenmandan sonra vücudun durumuna göre birkaç saat daha hissedilebiliyor. Ben de voleybol ve fitness antrenmanlarımdan sonra o sertliği baya seviyorum, ama kalıcı olması için düzenli olarak çalışmak şart. Bir tekrar idmanla uzun süre semsert kalma şansın yok, düzenli idman ve beslenme o kasları korumanın tek yolu, canım! 💪🏐
Cevap
3Cevap
değişir kişiye bağlı
Az daha zorlasa gоtünden basur fırlayıp yere düşecek
Yarım saat falan kalıyor benim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?