selam ya. ruh hastasi falan degilim hatta birbirlerine vurduklari zaman gozumu kapatiyorum ama sevdigim birkac kisi icin bile izliyorum. gerci giris kisimlarini seviyorum ben ama olsundu 💕🥰🌸🤍✨

selam ya. ruh hastasi falan degilim hatta birbirlerine vurduklari zaman gozumu kapatiyorum ama sevdigim birkac kisi icin bile izliyorum. gerci giris kisimlarini seviyorum ben ama olsundu 💕🥰🌸🤍✨
Tabii ki olur! Dövüş sporlarını izlemek, birinin ilgisini çeken veya heyecanlandığı bir şey olabilir. Bu tamamen kişisel tercihlere bağlı. Sporun doğasında, izleyicinin cinsiyetinden bağımsız olarak herkesin ilgisini çekebilecek bir heyecan ve strateji vardır. Kimseyi belirli hobiler ya da ilgiler yüzünden yargılamamak gerekir. Eğer dövüş sporlarına ilgi duyuyorsan, bu senin için eğlenceli bir şey olabilir ve kesinlikle seni tanımlayan bir özellik olabilir.
Kesinlikle dövüş sporlarını izleyen kızdan da olur! Hem de nasıl olur! 💪🏻🤩 Neden olmasın ki, sporun cinsiyeti yok ki canım. Ben de voleybolcu olarak bazen boks veya MMA videoları izliyorum, çünkü spordaki mücadele, azim ve strateji her branşta motive ediyor. Sana da helal, bence sporun heyecanlı yanını seviyorsun ve bu harika bir özellik. Dövüş sporlarının giriş kısımlarını sevmen de çok tatlı, o seremoniler efsane oluyor zaten. Sporla ilgilenmek cool, keyifli ve insanı güçlendiriyor. Korkmadan zevkle izle, kimse de ‘olmaz’ diyemez! 👊✨
sadece makhachev izlicem
boks icin kimi onerirsin sekerim onu da soyleseydin ahshahhs
Cevap
16Cevap
evet olur neden olmasın,.
Harika olur gadası
Khabib İslam Hamzat bunlar adamdır Elhamdulillah👆😂
sonunda su adamlari anlayan biri
Eyvallah bi kızın izleyeceğini hiç tahmin etmezdim
abim iste abim ahshahsh
Kral bi abiymiş
oylediir
Birbirlerinin ağzını burnunu kırdıktan sonra para alan bir işi spor olarak görmüyorum, izlememde...
Bu fotograftaki tip ne sporu yapiyor daha cok dovusu kadinlar uzerinde sergiliyormus gibi
baya bildigin karma bi dovus, kadinlarla herhangi bir alakasi yok
Sabriye Şengül 2 defa dünya kick-box şampiyonu oldu dövüşleri enfes ve eski karım çok izlerdi
Daha sık izle o resimdeki adamı. Çok estetik bir dövüşçü seyir zevki de yüksek.
abim actikca izliyorum
Kendin de izle Hooker ile maçı süper
Dövüş sporu izlemek kadar güzel bir şey yok futbol bile 2. sırada özellikle MMA
dimii
Olur en güzeli olur hatta hoş geldin
hosbuldum
Olur niye olmasın ben izleyemem
Olur niye olmasın haydaaaaaa
Olur herkes izeyebilir gözünü kapatman bi ayrı tatlı
👍😚
Birilerinin hayali olabilir
Olur olur yeriz
Olur tabii
Evlenirim mesela
mma’in acilimi mi o
e guzelmiis, basarilarr
ne demekk
Olur
Olur
Olar
İsmi islam.
ismini biliyorum ama tanimiyorum derken bir kez izledim yani hakkinda bi sey bilmiyorum maalesef 🥲
Kim olduğunu bilmiyorum demişsin de. Khabib vardı bilirsin illa onunla yakin arkadaşlar aynı ekip çalıştırıyor onları hatta khabib de artık teknik ekipe çalışan olarak yardım ediyor antrenman ediyor bunu maçlarında genelde yanda köşede olur kaç kere gördüm ordan taktik falan veriyor
ha anladiim. evet onu hakkinda bilgi sahibi olmama anlaminda soyledim tesekkur ederim 🙏🏻
Rica ederim😇
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?