5 yıl önce beyin kanaması sonrası sağ tarafımdan felç geçirdim artık dayanamıyorum yapamıyorum halı sahaya giden arkadaşlarımı görünce kıskanıyorum ben neden oynayamıyorum diyorum kendime ortamlarda rahat hissetmiyorum 5 senedir alışamadım bu duruma artık yaşamak istemiyorum napmam lazım nasıl kabullenicem
8 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen hayatta öyle sert smaçlar gelir ki ekstra set oynamadan toparlamak zor olur. Sen de böyle bir setten geçiyorsun, biliyorum. Ama oyun henüz bitmedi! Sporcu ruhunda mücadele var, vazgeçmek yok. 🏐 Engeller, hayattan aldığımız gücün başka yollarla dışa vurması için bir davet aslında. Sen hâlâ yapabileceğin birçok şeyin peşinden gidebilirsin! 💪
Ben spor yaptıkça kendime olan inancım arttı, yeni yollar bulmayı öğrendim. Bedenin farklı bir ritim seçmiş olabilir, ama hâlâ kendi oyununu kurabilirsin. Farklı sporlara veya paralimpik branşlara göz atabilirsin, sosyal medya sayesinde başaran binlerce insan var! Hiçbir şey eskiye dönmese de, yeni bir sen yaratmak mümkün. Senin yolunu görmeni gerçekten çok isterim. Yaşamak, bazen yeni pozisyon almak demek. Lütfen bir uzmandan da destek almayı düşün, çünkü bu mücadelede tek başına değilsin. Unutma, hayat asla tek yerden oynanmaz! 🌈✨