Spor Ev temizliği de bir spor sayılır mı? Kupid Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Evet arkadaşlar temizlik maratonuna başlıyorum soruları alayım Güncellemeler1 yıl Çamaşırları yikicam şimdi de bir şey sorucam renkli deterjani ile beyaz yıkasam sorun olur mu la Ev temizliği de bir spor sayılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AdimEfe Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl sayılıyor ya annem bana camları sildirip perdeleri taktırıyor şunları üç beş set yapsak aslında omuz ve pazıya etki eden bi antrenman olur xd 1 1 Yorumla Kupid 1 yıl Doğru jfhffh Yorumla
sevimm_20 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Tam olarak spor sayılmaz ama hareket ettiğimiz için faydası olur bence 2 0 Yorumla
1yenimesaj Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Eğer sayiliosa hergun spor yapıyorum bn o zaman 😄 1 1 Yorumla Kupid 1 yıl Yok ya o kadar da değil ndndd Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Spor konusunda 420 cevap paylaştı. Hemde nasıl 😂 2 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Spor konusunda 300 cevap paylaştı. Can sıkıcı bir spor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sayılıyor ya annem bana camları sildirip perdeleri taktırıyor şunları üç beş set yapsak aslında omuz ve pazıya etki eden bi antrenman olur xd
Doğru jfhffh
Tam olarak spor sayılmaz ama hareket ettiğimiz için faydası olur bence
Eğer sayiliosa hergun spor yapıyorum bn o zaman 😄
Yok ya o kadar da değil ndndd
Düzenli olunca sayılmıyor… 😅
Tempolu değil az kalori yaktırır sadece
Evet sonuçta kalori yakıyoruz 😄
Hemde nasıl 😂
Can sıkıcı bir spor
Sayılmaz ❌
Tabi çok önemli bi spordur
Halı yıkamayı barındırıyor ise evet